Magone sašutusi par alimentiem, kurus nāksies maksāt Anglijā pie tēva dzīvojošajam dēlam (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magone Šutoviene
Magone Šutoviene Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigznes Magones Šutovienes vecākais dēls Roberts jau vairākus gadus dzīvo Anglijā kopā ar tēvu. Nu Magone saņēmusi Vidzemes rajona tiesas spriedumu lietā, kurā viņas vecākā bērna tēvs Oskars Brics pieprasīja no Magones piedzīt uzturlīdzekļus, vēsta žurnāls "Kas Jauns?"

Tiesa lēma, ka Magonei jāsamaksā gan valsts nodeva par tiesvedību 232 eiro, gan arī uzturlīdzekļi, kas viņai piespriesti, sākot no prasības pieteikuma iesniegšanas dienas, kas ir 2020. gada 23. novembris. Viņai jāmaksā likumā paredzētā minimālā summa, kas līdz 2020. gada 31. decembrim ir 129 eiro, bet, sākot ar šo gadu, 150 eiro mēnesī. 

Lai gan trūcīgās statusa Magonei nav, viņai alimentu summa 150 eiro šķiet krietni par lielu. 

"Uzskatu, ka turīgākam vīrietim pieprasīt līdzekļus no nabagākas ģimenes ir kauna lieta. 150 eiro vienam otram Latvijā ir visā mēnesī sagrabinātais. Ir jāmaina likumdošana. Citādi... sanāk, ka nabagiem bērni nav jādzemdē," uzskata Magone. 

Atgādinām, ka Magone jau iepriekš atklāja, ka viņas dēla tēvs paslepus no Magones vēloties nokārtot un atņemt viņai mātes tiesības, lai gan noruna iepriekš bijusi cita - dēls pabeigs skolu Anglijā un atgriezīsies pie mammas Latvijā.

"Man viņš tika izmānīts ar viltu, bērna tēvs lauza mūsu noslēgto vienošanos, liedzot zēnam dzīvot pie manis. Un tagad tiesa nolēma, ka ar šīm ciešanām man ir par maz, ka man vēl jāmaksā alimenti," sašutusi ir Magone. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu