"Esam ļoti tuvu, lai mums pievienotos Jānis Timma." Cipruss par Latvijas "ārzemnieku" piesaistīšanu izlasei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Cipruss
Kaspars Cipruss Foto: Ekrānšāviņš no LBS video

Latvijas basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss sarunā ar raidījumu "Ūdenszeļļi" apsprieda iespējamo Jāņa Timmas un Daira Bertāna piesaisti gaidāmajām Latvijas basketbola izlases spēlēm.

Jau šajā nedēļas nogalē gaidāms Latvijas izlases 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla svarīgākais mačs, kurā latviešiem vajadzīga uzvara ar vismaz septiņu punktu pārsvaru, lai simtprocentīgi nodrošinātu iespēju piedalīties finālturnīrā.

Jau ilgāku laiku dzirdamas spekulācijas par Maskavas apgabala "Himki" spēlētāju Jāņa Timmas un Daira Bertāna iespējamo pievienošanos Latvijas izlasei gaidāmajā sabraukumā.

Par ārvalstīs spēlējošo latviešu piesaistīšanu valstsvienībai stāstīja LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss: "Ļoti centāmies dabūt Spānijas džekus, gan "Himku" spēlētājus. Esam ļoti tuvu, lai mums pievienotos Jānis Timma."

Cipruss norādīja, ka Timma, ja ieradīsies, piedalīsies abos atlikušajos mačos. Viņš atzina, ka spēlētājam situācija klubā, kam ir finansiālas problēmas, kā tas ir ar "Himki", allaž ir sarežģīta situācija.

Tomēr, runājot par Dairi Bertāna iespējamo dalību izlases spēlēs, Cipruss nebija noskaņots tik optimistiski: "Tur pārrunas arī vēl notiek. Mēs ļoti, ļoti ceram, ka viņš varētu arī pievienoties. Bet tur šobrīd es tik lielu procentu neliktu."

LBS ģenerālsekretārs arī atzina, ka Šmits izlases spēlēs nepiedalīšoties, jo jau kluba ietvaros bieži vien spēlējot tikai ar pretsāpju zāļu palīdzību.

Latvijas izlase noslēdzošo kvalifikācijas cikla spēļu "burubuli" aizvadīs "Arēnā Rīga", sestdien, plkst. 19:30. Bet mačs pret Grieķiju norisināsies pirmdien tajā pašā laikā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu