Komiķis Sergejs Svetlakovs atklāj, kā Jūrmalā latviešu aktieris viņam izbojāja saderināšanās ballīti (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu aktieris un komiķis Sergejs Svetlakovs intervijā raidījumā "Parunāsim" pastāstīja par kādām Jaungada svinībām Jūrmalā, kuru laikā Ziemassvētku vecītis sabojājis viņa saderināšanos. 

Sergeja Svetlakova sieva Antoņina neslēpa, ka tikai tad, kad palika stāvoklī, viņa saprata, ka komiķis ir viņas īstais vīrietis. Vēlāk viņa šo informāciju atklāja pašam Svetlakovam. Sākumā aktieris bija nelielā šokā, taču īsi pēc tam saprata, ka viņam jābildina Antoņina.

Bija paredzēts, ka saderināšanās notiks skaisti, ar dažādiem pārsteigumiem un svinīgās noskaņās. Šādam pasākumam aktieris izvēlējās Jaungada svinības Jūrmalā.

Svetlakovs iepriekš pa tālruni ar kādu latviešu teātra aktieri vienojās, ka aktieris ieradīsies viņus apsveikt Ziemassvētku vecīša tērpā. Saskaņā ar scenāriju, kādā brīdī Ziemassvētku vecītim bija jāatnes un jāizdala dāvanas, no kurām vienā būtu gredzens Antoņinai.

Brīdī, kad Antoņina atvērtu dāvanu, kurā iekšā ir gredzens, tika plānota uguņošana. Tomēr šis plāns neizdevās, jo Ziemassvētku vecītis ieradās manāmi iereibis, knapi varot parunāt.

"Iereibis Ziemassvētku vecītis kaut ko cenšas izburtot, es biju šokā. Tā ir teātra un aktiera profesijas zākāšana. Kas tāds ar mani vēl nekad nebija noticis!" atcerējās komiķis.

Rezultātā Svetlakovs pārņēma visu savās rokās. Viņš notupās uz viena ceļa un bildināja mīļoto. Neskatoties uz Ziemassvētku vecīša slikto paradumu, Antoņina piekrita bildinājumam un abi kopā ir jau 10 gadus. 

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu