Jūtūberis Džeimss Čārlzs krīt ļaužu nežēlastībā pēc fotosesijas, kurā pozē kā grūtniece

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

ASV populārais influenceris un jūtūberis Džeimss Čārlzs saņēmis skarbu sekotāju kritiku pēc tam, kad vietnē "Twitter" ievietojis fotogrāfiju, kurā izskatās, ka ir stāvoklī.

Skaistuma un kosmētikas jūtūberis fotosesiju, kurā viņš nēsā pieliekamu grūtnieces vēderu, ievietoja tikai kā daļu no videoklipa, kurā viņš 24 stundas mēģina izdzīvot grūtnieces dzīvi, lai redzētu, vai ir pietiekami spēcīgs.

Neatkarīgi no tā, cik īsti vai neīsti tas izskatījās, sekotāji bija neizpratnē. Daudzus šāds saturs aizvainoja un komentētāji steidza slavenībai atgādināt, ka ir daudz cilvēku, kas cīnās par grūtniecības iestāšanos.

"Atvainojiet, bet Džeimss Čārlzs un viņa komanda tiešām to filmēja, izteica šos komentārus un neredzēja tajā neko sliktu? Cik var būt izslāpis pēc slavas? Tik rupjš, necieņpilns un nejūtīgs. Es esmu pārliecināts, ka viņš ir vecumā, kurā viņš jau zina, ka joki par grūtniecību nav ētiski," rakstīja kāds viņa sekotājs. 

"Izlikties, ka esi stāvoklī, kamēr ir sievietes, kas to nespēj," šoku neslēpa kāds cits komentētājs.

Kamēr vieni centās izteikt pretenzijas pret Čārlzu, citi steidza viņu aizstāvēt. "Viņš nav atbildīgs par citu problēmām. Viņš teica, ka ar video nebija paredzēts nevienu aizskart, un ir arī daudzi citi satura veidotāji, kas kādā brīdī ir publicējuši līdzīgus videoklipus. Daži no jums vienkārši grib ienīst pārējos." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu