Ļaudis šokā par interviju, kurā tiek izsmieta Lindsijas Loenas alkohola atkarība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lindsija Loena.
Lindsija Loena. Foto: Reuters/ScanPix

Nesen izdotā "New York Times" dokumentālā filma par Britniju Spīrsu, kura vēsta par mokām, ko viņa pārcietusi būdama jauna popzvaigzne, ir izraisījusi pamatīgu rezonansi. Pēc filmas noskatīšanās cilvēki atceras citas zvaigznes, kuras cietušas no interviju sekām un apkārtējo cilvēku izturēšanās, starp kurām ir arī aktrise un dziedātāja Lindsija Loena. 

Nu jau dienas gaismu otrreiz ieraudzījušas daudzas intervijas, kurās pret Holivudas zvaigznēm izturas ar līdzīgu nežēlastību. Viena no tām ir intervija ar aktrisi Lindsiju Loenu, kura 2013. gadā viesojoties raidījumā "The Late Show", kuru vada Deivids Letermans, cenšas noslēpt savu diskomfortu.

"Vai tev nevajadzētu būt rehabilitācijas centrā? Ko viņi rehabilitēs? Tu daudz lieto alkoholu? Vai rehabilitācijas centrā tiks ārstēts tavs alkoholisms?" tie ir tikai daži no Letermana uzdotajiem jautājumiem, kuri atsaucas uz aktrises atkarībām. 

Loena ilgi centās turēties pretī provokācijai, taču arī viņai bija gana. "Jūs tā nevarat jokot. Tas ir tik zemiski," sacīja aktrise

Aktrises un dziedātājas fani ātri nosodīja Letermanu par viņa necienīgo izturēšanos. "Tas ir zemiski tik daudzos līmeņos. Atkarības un rehabilitācijas stigmatizācija. Es ceru, ka Lindsija Loena zina, cik ļoti viņa ir mīlēta. Pasaule pret viņu un tik daudziem citiem ir izturējusies tik negodīgi," rakstīja kāds komentētājs. 

Daudzi sekotāji norādīja, ka šī ir tikai viena no daudzajām vīriešu un sieviešu zvaigžņu zemiskajām mijiedarbībām, ar kurām bieži nācās saskarties īpaši 2000. gados. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu