Piemērotākie 2021. gada brīži, kad katrai Zodiaka zīmei iestūrēt laulības ostā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Khongtham/Shutterstock.com

Vērsis, kas ir 2021. gada simbols, ir konservatīvs dzīvnieks un novērtē stabilas attiecības, tāpēc mīļotājiem pirms gredzenu mīšanas ir jāpārliecinās, ka viņu nodomi ir nopietni. Astrologi piedāvā iepazīties ar katrai Zodiaka zīmei vēlamāko laulību laiku, vēsta portāls "5-TV".

Pavasaris

Šajā gadalaikā Zivis, Jaunava, Dvīņi un Strēlnieks veiksmīgāk var iestūrēt laulības ostā. Šīs zīmes spēs ātri attīstīt attiecības. Ja viņi vēlas precēties, viņiem vajadzētu būt nedaudz noturīgākiem nekā parasti: dažreiz ir lietderīgi nostādīt partneri izvēles priekšā - vai nu jā, vai nē.

Vasara

Vēži, Vērsis, Mežāži un Ūdensvīrs - šo zīmju pārstāvju jūtas vasarā burtiski pārveidosies. Viņi varēs izjust romantiku un izdzīvot konfekšu - pušķu periodu, kas bija attiecību sākumā. Šajā laikā ir lietderīgi legalizēt attiecības.

Rudens

Rudenī būs ļoti paveicies Lauvai, Dvīņiem, Skorpionam un Strēlniekam. Viņiem jābūt pacietīgiem, jāizrāda uzticība un izturība - un tad mīļais cilvēks būs uz mūžu jūsu.

Ziema

Gada beigās Vērsim, Zivīm, Vēzim un Aunam noteikti paveiksies! Šīm Zodiaka zīmēm 2021. gadā būs visizdevīgākais laiks attiecību formalizēšanai. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu