Aizdomas par ļaunprātīgu dedzināšanu. Jauna informācija par ugunsgrēku autoservisā Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrdien, 16. februārī, Rīgā, Krustpils ielā aktīvi rosījās policijas izmeklētāji, jo pēc pirmdienas vakarā notikušā ugunsgrēka kādā autoservisā, iespējams, tagad jāmeklē ļaunprātīgu dedzinātāju, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Krustpils ielā esošais uzņēmums "Hidrotehnika", kas 87a namā mājo jau kopš 2006. gada, savu darbību spiests iepauzēt, jo plašs ugunsgrēks pirmdienas vakarā iemetās birojā un remonta boksos. Ugunsdzēsēji palīgā saucienu saņēma pulksten astoņos un pēc pāris minūtēm jau bija adresē.

Ugunsdzēsēji saka – dzēšana objektā bija ar paaugstinātu bīstamību pašiem glābējiem. Toties hidranti nebija aizsaluši, kā tas šoziem mēdz gadīties, nebija spēcīgu vēju un piebrauksāna bija pietiekami ērta lielam tehnikas skaitam.

Ugunsgrēks apdzēsts četru stundu laikā un darbu telpās turpināja policisti. Arī otrdien notikuma vietā aktīvi darbojās eksperti, meklējot ļaunprātīgas dedzināšanas pēdas.

Neoficiāla informācija liecina, ka uzņēmumā teju vienlaikus uzliesmojums sācies divās vietās – augšā birojā un lejā servisā pie kravas automašīnām. Adresē sastaptais uzņēmuma pārstāvis gan atturējās no jebkādiem komentāriem par ugunsgrēka cēloņiem.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu