Visam jābūt savās vietās! Trīs organizētākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: kryzhov/Shutterstock.com

Dažas Zodiaka zīmes prieku rod tīrībā, sakārtotībā un organizētībā. Tas viņos rada mieru un līdzsvaru. Ar viņiem, kā ar daudziem citiem, sadzīvot dažreiz var būt grūti, bet toties mājoklis vienmēr būs kārtīgs! Portāls "MSN" piedāvā iepazīties ar šīm trim Zodiaka zīmēm. 

Jaunava

Jaunavas bieži tiek sauktas par kontrolējošām būtnēm, taču tas nebūt nav tik vienkārši. Sirdī Jaunava ir apņēmusies palīdzēt citiem. Viņi pielāgo citrona kūkas recepti, lai padarītu to veselīgāku, pārkārto mēbeles, lai nodrošinātu labāku enerģijas plūsmu. Zemes zīmes mūžīgi sev jautā: "Kā es varu to uzlabot?"

Ja runa ir par organizāciju, tad uz detaļām orientēta apsēstā Jaunava zina, ka grīdas vienmēr varētu būt tīrākas un drēbju skapis kārtīgāks. Merkura, mācību, domāšanas un ideju apmaiņas kosmiskā simbola vadībā, Jaunavas ir izmisīgi pārdomājušas visus iespējamos savas dienas iznākumus. Viņu iekšējais monologs norimst ar izplānotiem tērpiem un gramatiski perfektiem uzdevumu sarakstiem.

Mežāzis 

Organizācijas plusiņu sarakstā atrodas vēl viena zemes zīme. Mežāži zina, ka panākumi sākas ar plaša mēroga plānu. Kāpēc tērēt laiku gulēšanai, kad varat pamosties pulksten 5 no rīta, uztaisīt brokastu smūtiju un klausīties informatīvu ziņu pārraidi?

Saturns, stingrs planētas disciplinārists, vada Mežāzi, veidojot sistēmas, grafikus un nekaunīgi augstus standartus. Netīras telpas un pārpildītās vietas draud palēnināt Mežāža mūža maratonu savu mērķu sasniegšanā. Runājot par viņu visaugstāko ambīciju sasniegšanu, tajās nav iespējams kļūdīties. 

Zivis

Šīs ūdens zīmes ir empātiskas, kas nozīmē, ka tās ir ļoti jutīgas pret izmaiņām viņu vidē. Kad viņu ģimenes locekļi strīdas par nozagtu kreklu, Zivis pat daudzas stundas pēc cīņas izkliedēšanas izjūt ugunīgo spriedzi telpā un sevī. Kad viņu apkārtne ir pārblīvēta, intuitīvās Zivis jūtas emocionāli pārblīvētas. Kā viena no četrām mainīgajām zīmēm Zivis nepārtraukti kustas un mainās.

Padomājiet par Zivīm, kā par plūstošu ūdeni, kas mainās, lai atbilstu šaurajai straumei vai plašajam okeānam, kurā tās dzīvo. Zivīm ir vajadzīga struktūra, lai apturētu sevi no visām pusēm. Organizācija nav veids, kā noteikt kārtību vai mērķus, bet gan kā nepieciešama prakse, lai Zivis iztīrītu prātu un izelpotu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu