"Rīga" MHL spēlē uzvar "bullīšos"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Artūrs Stabulnieks/hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" trešdien savā laukumā pēcspēles metienos.

Rīdzinieki savā laukumā ar 3:2 (1:1, 0:0, 1:1, 0:0, 3:2) uzvarēja Stupino "Kapitan".

Kaspars Ziemiņš mājiniekus vadībā izvirzīja devītajā minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu. Pārsvaru noturēt izdevās mazāk nekā minūti, jo neizšķirtu panāca Daņiils Surkanovs.

44.minūtē atkal vairākumā un atkal Ziemiņš no vārtu priekšas pēc Antona Siņegubova un Artūra Brikmaņa piespēlēm izvirzīja "Rīgu" vadībā - 2:1. Un atkal viesi rezultātu izlīdzināja, 52.minūtē ar individuālo meistarību, apspēlējot pretinieku un raidot ripu vārtu kreisajā augšējā stūrī, izceļoties Daņilam Fiļipovam - 2:2.

Ziemiņš izcēlās arī ar iemestu "bullīti" pirmajā metienu sērijā, bet trešajā sērijā efektīgi viesu vārtsargu apmānīja aizsargs Rolans Vasiļjevs, raidot ripu starp kājsargiem.

Piektajā sērijā viesi tomēr atspēlējās, bet uzvaras vārtus septītajā sērijā ar metienu vārtu kreisajā augšējā stūrī guva Rihards Liģis, pēc tam rīdzinieku vārtsargam Ērikam Vītolam atvairot Jevgeņija Lalajanca raidījumu.

Ēriks Vītols šajā spēlē atvairīja 34 no 36 "kapteiņu"  metieniem.

Ceturtdien abas komandas savā starpā tiksies atkārtoti.

"Rīga" ar 42 punktiem 51spēlē Rietumu grupā ieņem 13.vietu, bet "Kapitan" ar 37 punktiem 59 mačos atrodas 14.vietā.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu