Pārgalvīgam franzūcim, minoties pa Daugavas ledu ar velosipēdu, piemērots 40 eiro sods (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: transpordiamet

Potenciāli bīstamā situācijā pavisam nesen nonācis kāds Francijas pilsonis, kurš ar velosipēdu devies izbraucienā pa Daugavas ledu, lai no cita skatpunkta aplūkotu galvaspilsētu, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Pavisam nesen galvaspilsētas policisti saņēmuši kāda aculiecinieka ziņu, ka iepretim Lielajam Kristapam uz Daugavas ledus, desmitiem metrus no krasta, redzēti vairāki cilvēki.

Tādēļ drošības labad uz notikuma vietu nosūtītas tuvākās policijas ekipāžas. Gan ierindas kārtības sargi, gan īpaši mācīti inspektori glābēji.

Ierodoties notikuma vietā, policisti pamanīja kādu vīrieti un aicināja viņu nokāpt no ledus. Turpat tālāk darbinieki pamanīja vēl kādu pārgalvīgāku cilvēku, kurš minās pa Daugavas ledu ar velosipēdu.

Kungs uz velosipēda atsaucies policistu aicinājumam pēc iespējas ātrāk doties uz krastu, un drīz vien uzsākta saruna, kurā atklājies, ka skaisto pilsētas ainavu no upes puses vērojis kāds francūzis.

Rezultātā šajā Daugavas pusē pieķertajiem pārkāpējiem noformēti protokoli. Pastaiga pa ledu katram izmaksājusi 40 eiro. Tāpat policijas ekipāža nosūtīta arī uz AB dambi, kur bija nonākusi daļa šīs dienas "ledus prieku" baudītāju.

Kārtības sargi gan aicina cilvēkus divreiz padomāt – vislabāk nemaz neriskēt, taču, ja tomēr ledus aicinājums ir pārāk spēcīgs, doties uz vietām, kur ledus biezums ir pietiekams.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu