Foruma "Līdere" dibinātāja Solvita Kabakova par bērnību, drosmi un līderību

Forums "Līdere"
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Forums "Līdere", kuru klātienē vēroja vairāk nekā tūkstotis dāmu no visas Latvijas un vairāki simti tūkstošu dalībnieku tiešsaistē, 2020. gadā norisinājās jau trešo reizi. Svinīgo un iedvesmojošo pasākumu ievadīja foruma dibinātājas Solvitas Kabakovas uzruna.

Runājot par līderiem un līderību, viņa atklāj, ka bērnībā ar apbrīnu raudzījusies uz savu mammu, un nu Solvitas pašas meita vēlas līdzināties mammai.

Kabakova uzsver: "Kamēr pasaulē ir kaut viens cilvēks, kurš tev tic, kuru tu iedvesmo un kurš ir gatavs tev sekot - tu esi līdere."

Forums "Līdere" šogad notiks jau ceturto reizi, taču, lai tas aizritētu droši un tikpat vērienīgi kā paredzēts, mainīts tā norises laiks.

Foruma "Līdere" dibinātāja informē: "Ņemot vērā visas vibrācijas gaisā, mīļā miera labad un sargājot jūsu, mūsu un visu iesaistīto nervu sistēmas, esam pieņēmuši lēmumu pārcelt šā gada forumu "Līdere" no 28. maija uz 17. septembri.

Pasākums norisināsies Ķīpsalas izstāžu centrā, kur ir ļoti plašas telpas, iespējams uzņemt lielu cilvēku skaitu un ievērot visus distancēšanās noteikumus."

Video: Solvitas Kabakovas uzruna foruma "Līdere" sākumā

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2021", portāls "Apollo" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus. Gaidām un iedvesmojamies!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu