Gobzema atbalstītāji pie Saeimas pērk košļenes (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Saeimas deputāta Alda Gobzema rosinātā akcija ceturtdienas rītā doties uz "Mego" veikalu Vecrīgā pie Saeimas, lai iegādātos košļenes, piesaistījusi ap 20 cilvēku, novēroja TVNET. Pats Gobzems trešdienas vakarā pavēstīja, ka tomēr nepiedalīsies paša rosinātajā pasākumā.  

Notiekošo vēroja vairāki policisti un aptuveni pusstundas laikā sanākušie mierīgi izklīda bez ievērojamiem. 

Gobzems piektdien sociālajos tīklos ievietoja paziņojumu, kurā pauda, ka Kariņa valdība ir "nepopulārākā atjaunotās valsts vēsturē" un tai ir jāatkāpjas.

"To saprot pat meža zvēri. Ja piekrīti, spied share. Panāksim šīs valdības krišanu kopā! Ceturtdien 9.00 pie Saeimas Mego veikala pēc košlenēm. Rindās ir spēks!" aicināja deputāts.

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Dienu pirms paša rosinātās stāvēšanas rindā Gobzems gan pārdomājis: "Man daži ļaudis jautā, vai tiešām rīt nebūs rindā stāvēšana pie Saeimas Mego veikaliņa. Mana atbilde - es nebūšu, par citiem nevaru spriest. Es principiāli šobrīd uzskatu, ka nevajag lūgties cilvēkus pamosties. Ja negribas, tad lūgties nevajag. Tad vajag uzrakstīt, cik grūta dzīve un turpināt ciest."

Politiķis arī dalījies pārdomās, ka "brīžam rodas iespaids, ka ideālais politiķis ir tāds, kurš apsola, ka būs mazāk jāstrādā, mazāk jādomā, mazāk jāizglītojas, bet varēs saņemt vairāk un atsevišķiem kadriem šņabis arī būs lētāks, pa virsu - mēs esam stipra tauta. Es to nevaru un negribu piedāvāt."

Tāpat viņš saviem sekotājiem ieteicis mazāk skatīties televizoru un komentēt rakstus internetā, bet vairāk  izglītoties un lasīt grāmatas.

Kā ziņots, Gobzems šā gada janvārī paziņojis, ka dibina partiju ar nosaukumu "Likums un kārtība"

Paredzēts, ka jaunveidojamās partijas valdē būs Gobzems, Saeimas deputāte, bijusī partijas "KPV LV" biedre Karina Sprūde, Agris Freifalts, Jānis Ronis, Liāna Teličenaite, Daniēls Āboliņš, Jānis Brūveris, Marita Klikiča, Jānis Zalte. Gobzema ieskatā topošie partijas valdes kolēģi ir "ne tikai gudri, bet arī skaisti cilvēki".

Partijā Likums un kārtība valdē būs arī četri Saeimas deputāti. Aldis Gobzems, Karīna Sprūde, Jūlija Stepaņenko, Ļubova Švecova. Revīzijas komisijas amatam piedāvāts bijušais Rīgas mērs Andris Ārgalis.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu