Krievijas žurnālistam izdevies aprunāties ar Putina iespējamo ārlaulības meitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Iespējamā Krievijas prezidenta Vladimira Putina ārlaulības meita Elizabete, kura sociālajos tīklos atrodama ar segvārdu Luīza Rozova, reģistrējās sociālajā tīklā "Clubhouse", kurā aprunājās ar žurnālistu, kurš par viņu veica pētniecisko izmeklēšanu. 

Gandrīz uzreiz pēc reģistrēšanās jaunajā sociālajā tīklā, kurš balstīts uz audio tērzēšanu, Luīze un viņas draugi atvēra audiočata "istabu", kurai pievienojās arī žurnālists Andrejs Zaharovs. Aptuveni 10 minūtes viņš Rozovai uzdeva jautājumus. 

Vaicāta, vai meitene patiešām ir Putina meita, Luīza neko neteica. Uz to atbildēja viņas draugi: "Mēs vienojāmies, ka neatbildēsim uz vissvarīgāko jautājumu."

Rozova norādīja, ka izmeklēšana par viņas ģimeni nav viņai nodarījusi kaitējumu, viņa pat par to ir pateicīga, jo tās dēļ strauju popularitāti ieguva viņas sociālo tīklu konts

"Manā dzīvē bija stagnācija. Es esmu ļoti pateicīga, ka man bija šāda iespēja. Viņi mani apgaismoja un padarīja plašākai auditorijai zināmu manu kontu. Es iepriekš nekā necentos popularizēt sevi. Tagad es jūtos lieliski, varat par mani nesatraukties. Mana dzīve turpinās, viss ir kārtībā," viņa norādīja sarunā.

Jauniete norādīja, ka viņai nav "absolūti nekā kopīga" ar politiku, viņa mīl modi un studē Sanktpēterburgas dizaina universitātē. Pēc Luīzas teiktā, viņa neplāno pamest Krieviju. Tai pašā laikā Rozova atzina, ka dzīvo informācijas burbulī - viņa neskatās televīziju un ziņas lasa ļoti reti. Tā vietā meitene pērk modes žurnālus un skatās mākslas šovus, kā arī tuvējos restorānos tiekas ar draugiem, lai "ēstu pastu un pārrunātu tenkas". 

Pēc tam viens no Rozovas draugiem atvienoja Zaharovu no sarunas, tomēr pati Rozova turpināja runāt, pieminot neslavas celšanu par viņas ģimenei piedēvēto "īpašumu un jahtu". 

Sarunas laikā viens no "Clubhouse" lietotājiem painteresējās par Rozovas viedokli par Putina slaveno frāzi - "ja viņš būtu gribējis nogalināt Alekseju Navaļniju, būtu nogalinājis". 

"Ziniet, ir tāda lieta, tiek saukta par "zelta miljardu". Tā ir tik bagātu cilvēku sabiedrība, ka viņi sarīkoja visu šo haosu ar koronavīrusu. Izrādās, ka viņi nogalina cilvēkus. Kāpēc, ja viņi to var darīt, valdība nevar - saprātīgiem mērķiem? Es neteikšu, par ko esmu, bet ir tāda lieta, un mēs tajā dzīvojam," Rozova atbildēja. 

Atgādinām, ka izmeklējošās žurnālistikas medijs "Projekt" publiskoja pētījumu, kurā meiteni nosauca par "Putina jaunāko meitu", kura nākusi pasaulē prezidenta "tuvai draudzenei" Svetlanai Krivonogihai. Pētījumā gan teikts, ka meitenes vārds ir Elizabete, Luīza Rozova esot vien sociālo tīklu segvārds.

Kā "Proekt" pastāstīja anonīmi avoti, Krivonogiha tikās ar Putinu, pat pirms viņš tika ievēlēts valsts augstajā amatā. 

Šobrīd viņai un viņas ģimenei pieder nekustamais īpašums Sanktpēterburgā, Maskavā un Sočos. Kā lēš "Projekt", visu Krivonogihas un viņu ģimenes īpašumu un aktīvu vērtība ir aptuveni 7,7 miljardi rubļu (85,5 miljoni eiro).

2003. gadā Svetlanai piedzima meita, kurai tika dots vārds Elizabete. Dokumentos nav norādīts viņas tēvs, ir zināms tikai tēvavārds - Vladimirovna. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu