"Dievs sākotnēji radīja cilvēku, nevis tādu monstru." Kašers skarbi vēršas pret influenceri Didrihsoni (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ kasher_bb

Nupat influencere Elīna Didrihsone, kurai vietnē "Instagram" ir teju 80 tūkstoši sekotāju, izteicās par homoseksuālu attiecību tēmu, saniknojot vairākus LGBT+ atbalstītājus. Starp cilvēkiem, kuru dziļi aizskāra Didrihsones paustais, ir arī multimākslinieks Kašers.

Atgādinām, ka uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir Didrihsones attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, influencere atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu."

"Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti," pārliecināta ir viņa.

Didirhsones teiktais saniknoja ne vienu vien cilvēku, arī Kašeram daloties ar vairākiem video, kuros viņš neslēpa skarbo viedokli. 

"Es parasti izvairos no konfliktsituācijām, jo, pirmkārt, man vienkārši tam nav laika un, otrkārt, man reāli nepatīk atrasties konfliksituācijās. Bet es nevarēju ignorēt jūsu iesūtītās vēstules ar video, kur Didrihsone "skaisti" izsakās par LGBT+ komūnu. Ziniet, es noskatījos šo video un man tik tiešām reāli palika kauns viņas vietā. Tāpēc es, tieši tiem pašiem Didrihsones vārdiem, runāšu tieši tāpat kā viņa. 

Esmu kategoriski pret tādiem cilvēkiem kā tu, Didrihsone. Es uzskatu, ka dievs sākotnēji radīja cilvēku, nevis tādu monstru.

Mīļie mani sekotāji, es aicinu jūs boikotēt, atsekot Didirhsonei, neiepirkties viņas veikalos, jo kamon - tu esi publiska persona, tev ir ārkārtīgi daudz sekotāju un cilvēki, kuri ieklausās tavā viedoklī. Esi mazliet humānāka, domā mazliet līdzi tam, ko tu runā un ko saki. Reāli kauns par tevi. Tiešam reāli kauns, !" norādīja multimākslinieks.

Kašers aicināja arī citus LGBT kopienas pārstāvjus runāt par konkrēto gadījumu un neklusēt par Didrihsones izteikumiem. "Reāli apnīk. Cik var! Esam skaļi un esam pamanāmi!" 

Didrihsones izteikumus nosodīja arī influenceris un jūtūberis Rojs Rodžers Linkevičs, kā arī aktrise Dārta Daneviča. 

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu