Prilučnijs pēc šķiršanās no Mucenieces piedzīvo pamatīgu finansiālo krīzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

33 gadus vecais aktieris Pāvels Prilučnijs pēc šķiršanās no aktrises Agates Mucenieces piedzīvojis pamatīgu finansiālo krīzi. 

Seriāla "Slēgtā skola" aktieru pāris pēc deviņu gadu laulības izšķīrās pagājušā gada jūnijā. Vecāki dala atbildību astoņus gadus vecā Timotija un četrgadīgās Mias audzināšanā. Pēc aktieru šķiršanās bērni dzīvo pie Mucenieces viņas Maskavas dzīvoklī, un Pāvels viņus satiek nedēļas nogalēs. Viņš maksā arī mēneša uzturlīdzekļus 100 tūkstošu rubļu (1122 eiro) apmērā.

Prilučnija draugi Krievijas medijiem atklāj, ka nu šī ikmēneša uzturlīdzekļu summa aktierim esot krietni par lielu. Vīrietis šobrīd pārdzīvo sarežģītu krīzi. Pandēmijas dēļ viņa ienākumi ir ievērojami samazinājušies. Aktierim ar honorāru, ko viņš saņem teātrī, knapi ir pietiekami, lai samaksātu rēķinus.

Aktieris joprojām cenšas pārdot savrupmāju, kurā viņš vairākus gadus dzīvoja kopā ar sievu un bērniem. Kopš Prilučnijs pirms dažiem mēnešiem to izlika pārdošanā, nav bijuši cilvēki, kas būtu gatavi pirkt tik dārgu nekustamo īpašumu. Situāciju sarežģī fakts, ka mākslinieks turpina maksāt kredītus par māju un divām automašīnām.

"Tagad no Pāvela ienākumiem ir palicis tikai teātris. Viņam ir parāds apmēram 10 miljonu rubļu  (112222 eiro) vērtībāpar divām automašīnām. Pāvels tagad dzīvo kopā ar savu draudzeni Miroslavu Karpoviču lauku mājā. Tajā pašā laikā Prilučnijs vēl nav atmaksājis aizdevumu par veco māju. Par to vēl jāmaksā desmitiem miljonu rubļu," sacīja kāds mākslinieka paziņa.

Aktierim iepriekš bijis "drošības spilvens", kurā viņš ievietojis savus ietaupījumus. Vairāku gadu laikā Prilučnijam izdevās savākt 100 miljonus rubļu (1122221 eiro), bet visu šo naudu viņš ieguldīja biznesa projektā, kas viņam pagaidām vēl nesniedz peļņu.

"Tagad viņam knapi ir pietiekami daudz naudas, lai maksātu Agatei 100 tūkstošus rubļu mēnesī alimentos par bērniem," atklāja Prilučnija paziņa. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu