Aktrises Anastasijas Makejevas jaunais mīļotais viņas dēļ pametis sievu un četrus bērnus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas aktrise Anastasija Makejeva Valentīna dienā publicēja attēlu ar savu jauno mīļoto, ar kuru viņa satiekas vairākus mēnešus. Kamēr fani bija priecīgi, ka Makejeva pēc nesenās šķiršanās lieki laiku netērē, ļaudis sāka sīkāk pētīt viņas jaunā sirdsāķīša pagātni. 

No aktrises jaunā mīļotā Romāna Malkova sociālajiem tīkliem spriežams, ka viņš ir daudzbērnu tēvs. Līdz pagājušā gada sākumam viņš regulāri publicēja fotogrāfijas ar trim dēliem un meitu, taču pēc tam viņa publicētais saturs mainījās.

Tagad vīrieša sociālajos tīklos atrodamas tikai bildes ar Makejevu. Vīrietis ar zvaigzni sāka tikties 2020. gada jūlijā. Dažus mēnešus iepriekš Romāns bija pametis Slovēniju, kur viņš dzīvoja pēdējos sešus gadus.

"Romāns strādāja Maskavā, sazinājās ar ģimeni, sūtīja naudu. Pagājušā gada jūlijā viņš satika Anastastiju Makejevu, jo kā celtnieks palīdzēja remontēt viņas mājokli. Acīmredzot, tad sākās viņu attiecības. To, ka viņam ir jauna mīlestība, Romāns atklāja sievai, nosūtot īsziņu. Es nezinu, kas tieši Makejevu ieinteresēja Romānā. Viņa bizness nedod lielus ienākumus, viņam nav jahtu un luksusa automašīnu, bet toties viņš ir strādīgs," pastāstīja ģimenes draugs.

Romāna likumīgajai sievai viņa izturēšanās bija pilnīgs pārsteigums. Laulātais ļoti ātri sāka atklāti runāt par jūtām pret aktrisi un publicēt kadrus sociālajos tīklos. Pēdējo mēnešu laikā Malkovs esot arī pārtraucis sniegt finansiālu atbalstu bērniem.

"Viņš izdara spiedienu uz sievu, saka, ka vēlas bērnus vest uz Krieviju. Bērni to nevēlas. Viņi daudzus gadus dzīvo Slovēnijā, apmeklē skolu, viņiem tur ir draugi. Romāna meita nodarbojas ar vingrošanu, uzstājas starptautiskās sacensībās. Turklāt viņi tagad gandrīz vairs nemaz nesazinās ar tēti. Bērni zina, kas notiek ģimenē, un nesaprot, kā tēvs varēja ko tādu izdarīt," sacīja ģimenes draugs. 

Pēc neilga laika Romāna likumīgā sieva Svetlana iesniedza šķiršanās pieteikumu. Sieviete vēlējās panākt uzturlīdzekļus visām atvasēm un kopīgi iegūtās mantas taisnīgu sadali. Tagad viņa tikai meklē spēcīgu juristu komandu, kas bez maksas palīdzēs šo jautājumu risināšanā.

Pats Romāns pret apsūdzībām sniedzis noliedzošu atbildi. "Tas tā nav, es pat nezinu, kas tas ir un par ko jūs runājat."

39 gadus vecajai Anastasijai Makejevai līdz šim jau ir trīs neveiksmīgas laulības. Zvaigzne 2020. gada februārī izšķīrās no sava pēdējā vīra Aleksandra Sakoviča.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu