Juglā sieviete pa logu met ārā visu, kas pagadās un tiek aizvesta uz Tvaika ielu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Rīgā kāda sieviete pa logu izmetusi vairākas mantas un mēbeles, vēlāk tiekot aizvesta uz Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra stacionāru Tvaika ielā, vēstī TV3 raidījumā "Degpunktā". 

Juglas ielas 21. nama iedzīvotāji jau ilgstoši spiesti paciest piektajā stāvā dzīvojošu 31 gadu vecu sievieti, kas pazaudējusi saikni ar realitāti.

Ja līdz šim nopietnus fiziskus draudus kaimiņiene neradīja, tad pirms pāris dienām notika kas tāds, kas lika saukt visus drošības un kārtības dienestus. Pa logu lidojušas dažnedažādas mantas. Izskatījies, ka sieviete ar sadzīves priekšmetiem apzināti mēģinājusi trāpīt kādai pie ēkas novietotai automašīnai, norāda iedzīvotāji.

Pirmo reizi policija atbraukusi un noplātījusi rokas, jo dzīvoklī likumsargi netika ielaisti. Inspektoriem aizbraucot ālēšanās turpinājusies un uz atkārtotu izsaukumu dienesti bija gatavi reaģēt stingri. Talkā nākuši arī ugunsdzēsēji, kuri iekļuvuši dzīvoklī pa piektā stāva logu.

Tuvākie kaimiņi teic, ka pie neadekvātās iemītnieces reizēm nākuši ciemiņi. Iespējams, lietotas narkotikas. Un puķu podi trepēs sisti jau iepriekš.

"Daudz bija atkritumu, tāda sajūta, ka bija arī labas lietas, sasists podiņš un laba puķe, tas viss bija kāpņu telpā. Prasījām, lai novāc. Nē, nē, nekādīgi," stāsta kāda mājas iedzīvotāja.

Apjukusī sieviete regulāri kliegusi uz kaimiņiem, ka cilvēkiem jādzīvo laukos, nevis pilsētā un ka visi ir sistēmas vergi. Bet visvairāk viņai traucējuši sētnieka lāpstas trokšņi. Tos viņa piektajā stāvā dzirdējusi itin labi.

Valsts policijā saka – lai arī aizturētā iepriekš ir nonākusi likumsargu redzeslokā, šobrīd nekāda lietvedība par notikušo nav uzsākta un sieviete ievietota Tvaika ielas stacionārā. Reālākais kā ar šādu kaimiņieni cīnīties ir lūgt dzīvokļa īpašnieku lauzt īres līgumu. Tas gan rada lielu iespējamību, ka neadekvātā sieviete kļūs par nejauku kaimiņu kādā citā mājā.

Video: Degpunktā sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu