"Būšu atklāts pret sevi un jums..." Merzļikins pēc "sausās" uzvaras kritizē savu sniegumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP / Scanpix

Kritiski par savu sniegumu pēc aizvadītajā naktī izcīnītās "sausās" uzvaras izteicās Kolumbusas "Blue Jackets" vārtu vīrs Elvis Merzļikins.

"Blue Jackets" mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Nešvilas "Pedators", vienībai piedzīvojot piekto neveiksmi pēdējos sešos mačos.

Pēc spēles ar komentāriem par aizvadīto maču dalījās latviešu vārtu vīrs Elvis Merzļikins, kurš gan ar savu sniegumu pārāk apmierināts nebija.

"Būšu atklāts pret sevi un jums. Es nenospēlēju labi. Esmu priecīgs par spēli, par uzvaru un "sauso" maču, bet patiesībā komanda man daudz palīdzēja. Manu vārtu priekšā bija pārāk daudz atlēkušo ripu, par kurām viņi [komandas biedri] parūpējās," sacīja Merzļikins, norādot, ka pēc piespiedu pārtraukuma ir sarežģīti atgriezties vārtos un viņš lēnām sākot atgūt formu.

Latviešu vārtsargam arī tika uzdots jautājums par viņa un Jonasa Korpisalo konstanto rotāciju pirms savainojuma gūšanas. Merzļikins neslēpa, ka viņam šāda pieeja nepatīk, bet viņš arī apzinoties, ka šosezon situācija ir neparasta un spēles ir daudz biežāk un ar īsākiem pārtraukumiem starp tām.

"Ir grūti šādi lēkāt. Šogad varbūt tas ir citādāk, jo spēles ir tuvu viena otrai. Bet normālā sezonā šāda pieeja būtu savādāka. Man tā nepatīk, bet tas nav mans lēmums. Tas ir trenera lēmums un es pieņemšu visu, ko viņš nolems," sacīja vārtsargs.

Merzļikins šosezon uz ledus ir izgājis astoņos mačos, vārtos sākot sešus no tiem. Vidēji spēlē latviešu vārtu vīrs ir atvairījis 92% pretinieku metienu, zaudējot 2,51 ripu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu