Sieviete Skotijā pēc nāvējošas slimības pieveikšanas uzvarējusi skaistumkonkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stefānija Džiliāna.
Stefānija Džiliāna. Foto: Stephaniee Gillan/Facebook

Skotijas iedzīvotāja Stefānija Džiliāna ir pierādījums tam, ka ir iespējams atgūties arī no ļoti smagiem likteņa pārbaudījumiem - sieviete, kura joprojām cīnās ar nāvējošas slimības izraisītajām komplikācijām, ir ne tikai trīs bērnu māmiņa, bet arī kronēta kā skaistumkaraliene, raksta portāls "Daily Star".

2017. gadā tobrīd 25 gadus vecajai Stefānijai Džilānai tika diagnosticēta agresīva kaulu vēža forma, ko sauc par neirofibrosarkomu. Tajā pašā nedēļā viņas vīru Robertu notrieca sešas tonnas smaga kravas automašīna.

"Nevienai 25 gadus vecai sievietei nebūtu panesami pieskatīt trīs bērnus un domāt, kas par atvasēm rūpēsies, ja viņi zaudēs abus vecākus tik īsā laikā. Paši varat iedomāties, kādam stresam biju pakļauta," medijam atklājusi Stefānija.

Tiesa, ģimenei bija lemts atgūties no šī satricinājuma - gan viņa, gan viņas vīrs brīnumainā kārtā izdzīvoja.

"Mans audzējs ir ļoti reti sastopams, taču tas izrādījās ārstēšanai padevīgs. Tas gan joprojām ir jāārstē, jo slimība iznīcināja kaulu un sāka izplatīties manās plaušās," teikusi trīs bērnu māmiņa.

No gūtajām traumām pamazām atguvies arī sievietes vīrs, taču ģimene atklāj, ka joprojām izjūt traģisko notikumu mentālās sekas.

2020. gada janvārī Džiliāna ir paveikusi ko tādu, kas ir visai iespaidīgi cilvēkam, kurš ir saskāries ar smagu slimību - sieviete uzvarēja skaistumkonkursā.

Posted by Stephaniee Gillan on Sunday, 4 October 2020

Pašlaik Stefānija ir labdarības organizācijas vadītāja un ikdienā sniedz psiholoģisku atbalstu tiem, kam tas ir nepieciešams.

"Garīgā veselība ir man tuva tēma, jo jau kopš agras bērnības ciešu no smagām panikas lēkmēm," sacījusi sieviete.

Viņa atzīmējusi, ka katru dienu veselības stāvokļa dēļ piedzīvo ellišķīgas mokas, taču viņa atsakās padoties. "Es turpināšu cīnīties par pozitīvo un izplatīšu domu, ka neviens nav viens pats ar savām problēmām," uzsvērusi Džiliāna.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu