Internetu sajūsmina gultā guļošs vīrietis, kas patiesībā izrādās kūka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Konditors "The Bake King" ("Cepšanas karalis") no britu repera "Slowthai" saņēma interesantu pasūtījumu - jaunās dziesmas videoklipā reperis vēlējās, lai viņa ķermenis tiktu izveidots no kūkas, vēsta portāls "Lad Bible".

Internetu sajūsmināja "vīrietis - kūka", kas patiesībā jau tika izveidots jau pagājušā gada vasarā, bet nesen reālistiskās kūkas fotogrāfijas vietnē "Instagram" ievietoja kūku tēlnieks "The Bake King", īstajā vārdā Bens Kalens. 

"Izgatavots repera Slowthai mūzikas videoklipam - visas ķermeņa daļas bija izgatavotas no vaniļas kūkas un šokolādes ganaša ar cukura pastas detaļām!" pie fotogrāfijām rakstīja konditors. 

Kalena ievietotajos attēlos vīrietis guļ slimnīcas gultā un smaida skatīdamies kamerā, taču, ieskatoties tuvāk, redzams, ka tā patiesībā ir kūka.

"Iedomājieties, ejat garām krāsnij un redzat cilvēka siluetu," rakstīja kāds komentētājs. Daudzi steidza slavēt konditora talantu, taču sprieda, ka ēst to varētu būt diezgan baisi un nepatīkami, jo kūka izskatās pārāk īsta. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu