Ar influenceri Didrihsoni sadarbību pārtraucis populārs uzņēmums (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Elīna Didrihsone par saviem izteikumiem homoseksualitātes jautājumā saņēmusi kritiku un vairāku cilvēku "atsekošanu" sociālajos tīklos. Nu par sadarbības pārtraukšanu paziņojis arī kāds populārs uzņēmums.

Kā liecina veikala "Es mīlu kafiju" ieraksts sociālajos tīklos, uzņēmums pārtraucis sadarbību ar Didrihsoni. "Mēs uzņēmumā "Es mīlu kafiju" kafijas mīļotājus nešķirojam pareizajos un nepareizajos. Mums vienlīdz dārgi un mīļi visi klienti. Tāpēc nevaram turpināt sadarbību ar Elīnu Didrihsoni," teikts paziņojumā.

Kā zināms, Didrihsone regulāri saviem sekotājiem piedāvā piedalīties konkursos ar iespēju laimēt vērtīgas balvas. Viens no nosacījumiem, lai piedalītos konkursā, ir jābūt Didrihsones un viņas vadītā uzņēmuma - apģērbu veikala - sekotājam sociālajos tīklos, kā arī jādalās ar viņas ierakstu savā privātā "Instagram" konta īsajos stāstiņos.

Atgādinām, ka uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir Didrihsones attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, influencere atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu."

"Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti," pārliecināta ir viņa.

Dažas stundas vēlāk Didrihsone izdzēsa savu atbildi no sociālajiem tīkliem un steidza norādīt, ka ir "tikusi pārprasta". 

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu