Otrdienas horoskops: 23. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 23. februārim. 

Auns: Iespējama saķeršanās ar valsts varas iestādēm. Ievēro visus noteikumus uz ceļa, sakārto nodokļu lietas, lai mazinātu iespējamās problēmas. Uzmanies no gados vecāku sieviešu radītajām intrigām.

Vērsis: Gados jaunākajiem zīmes pārstāvjiem nebūtu vēlams skaidrot partnerattiecību tēmas ar vienaudžiem. Var nobrukt kāds brauciens, par ko biji ļoti sacerējies. Visu notiekošo pārāk ņemsi pie sirds.

Dvīņi: Nav īsti tavs laiks, dienas fonam var pietrūkt enerģijas, dinamikas. Ja arī pats ko pasāksi, būs grūti rast cilvēkus, kas atbalsta, pievienojas taviem plāniem. Mājas saimniecības lietas padosies, tomēr nav teikts, ka gribēsi tām pievērsties.

Vēzis: Emociju uzplūdi turpināsies, īpaši sievietēm. Nemeklē visā problēmas, nesāc kontrolēt partnera dienas gaitas, tas attiecības neuzlabos. Darbā iespējami negaidīti notikumi, bosa paziņojumi.

Lauva: Mazliet pacieties, drīz jau varēsi parādīt savas spējas profesionālajās gaitās. Šodien labāk nodoties plānošanai vai pievērsties mājas jautājumu kārtošanai. Februāris ir Sveču mēnesis, tāpēc nežēlo naudu un ienes mājās gaismu!

Jaunava: Mēness atrašanās Vēža zīmē veicinās interesi par mājas dzīvi. Ģimenes cilvēki pievērsīsies bērnu audzināšanai vai plānošanai. Jaunavas, kurām ir savs privātais bizness, savukārt būs aizņemtas darbā līdz vēlai naktij.

Svari: Būsi nedaudz satraukts, varbūt gaidāms kāds svarīgs notikums. Tu jau pats zini, kas tevi vislabāk nomierina, iedvesmo. Mīļotais cilvēks izturēsies iejūtīgi, vēlēsies uzlabot tavu garastāvokli.

Skorpions: Tavi ekstrēmie gājieni apkārtējiem nav nekas jauns. Šoreiz būsi nolēmis sākt ūdens procedūras, peldoties āliņģī. Pie kam tev svarīgs būs nevis veselīgais dzīvesstils, bet izaicinājums, sacensības gars, pašapliecināšanās.

Strēlnieks: Ja nepieciešams no sirds izrunāties ar otro pusīti, varbūt pat atzīties jūtās, mīlestībā, tad vari to darīt tieši šodien. Noteikti izvairies no alkohola lietošanas, jo tas ne tikai aizmiglos prātu, bet var radīt problēmas ar veselību.

Mežāzis: Tu pārāk konservatīvi raugies uz daudzām lietām, pienācis laiks atslābināties. Esi patiess pret sevi, tā ātrāk tiksi pie mērķa! Kāds sirdī brīvais zīmes pārstāvis varbūt nolems sākt kopdzīvi, saņems vai izteiks bildinājumu.

Ūdensvīrs: Noteikti nevēlēsies uzņemties atbildību, saistības, tomēr var nākties...sevišķi, ja tev ir ģimene, bērni. Vieglāk klāsies tiem, kam nav pastāvīgu saistību. Necenties iegāzt kādu cilvēku, lai atriebtos.

Zivis: Ūdens stihijas ietekme šīs dienas fonā var radīt vēlmi izmantot pirts procedūras, relaksēties vannā ar īpašiem jūras sāļiem. No grādīgajiem šķidrumiem gan atsakies! Pret mīļoto būsi maigs.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu