Trešdienas horoskops: 24. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 24. februārim. 

Auns: Periodā no 24. līdz 26. datumam tieksies pēc neatkarības, aktīvi pierādīsi sevi mīlas frontē. Jaunas iepazīšanās izdosies brauciena, komandējuma laikā. Nekļūsti nepamatoti greizsirdīgs!

Vērsis: Veltīsi laiku savām interesēm, apmeklējot pasākumus, draugu rīkotās ballītes. Pastāv labas iepazīšanās iespējas, ja vien nesēdēsi mājās. Ierobežojumus ignorēsi. Kas attiecas uz intīmo dzīves pusi, šī noteikti ir tava diena!

Dvīņi: Šodien Mēness ieies Lauvas zīmē, kur atradīsies vēl divas dienas. Tas ļaus tev justies iekārojamam, spēsi atstāt iespaidu uz pretējo dzimumu. Skaidrs, ka tieši šajā periodā būsi aktīvs gultā, vismaz centīsies tāds būt.

Vēzis: Sākot no trešdienas, kļūsi pašpārliecinātāks, kas ļaus vieglāk veidot attiecības, iepazīties. Ja tev jau ir otrā pusīte, nodosieties mīlas prieku baudīšanai. Esi mazliet oriģinālāks gultā, padomā, kā pārsteigt partneri.

Lauva: Iespējams, savu vēlmju piepildīšanai iztērēsi ne mazums naudas, tomēr parūpēsies, lai arī tuviniekiem nekā netrūktu. Darbā pierādīsi sevi no vislabākās puses, arī pats būsi gandarīts.

Jaunava: Ambīciju realizēšanai piemērota diena, tev izdosies izcelties. Arī bezdarbnieki tieši tagad var mēģināt izpausties, lai atrastu savu vietu. Savukārt, ja vēlies iepazīties, noteikti izmanto laika posmu no 24. līdz 26. februārim.

Svari: Dienas fons radošs, neatkarīgi no tā, vai tev šobrīd jādarbojas pa māju vai vari iesaistīties kādos mākslinieciskos projektos. Vari risināt arī materiālas un juridiskas dabas jautājumus.

Skorpions: Profesionālajā jomā problēmu nebūs, ja nepadosies stereotipiem, aizspriedumiem! Skorpions, protams, nevar iztikt bez seksuālās dzīves. Tāpēc zini, ka šajā jomā sevi vislabāk spēsi izpaust 24., 25. februārī.

Strēlnieks: Trešdien, kad Mēness pāries Lauvā, tu sajutīsi pieplūstam enerģiju, tai skaitā seksuālo. Vari kopā ar mīļoto doties izbraukumā vai pavadīt laiku mājās, galvenais, ka gultā. Visas dienas garumā atrodi laiku arī darba pienākumiem!

Mežāzis: Pievērsīsies karjerai. Kāds atradīsies darba meklējumos, cits jau tēmēs uz paaugstinājumu. Svarīga būs materiālā dzīves puse, daudz analizēsi, skaitļosi un domāsi par nākotnes iespējām.

Ūdensvīrs: Pacietība šodien nebūs tava stiprā puse. Noteikti nepadodies provokācijām no malas, tevi kāds apzināti var censties izsist no līdzsvara. Kādam zīmes pārstāvim tomēr var izdoties iegūt autoritāti apkārtējo acīs.

Zivis: Radošie zīmes pārstāvji sevi lieliski pierādīs darbā. Intīmā jomā sevi vislabāk parādīsi šodien, kas gan nenozīmē, ka citās dienās ar seksu nevar nodarboties. Vienkārši kopumā tevi vairāk nodarbinās attiecību dvēseliskā puse.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu