Sestdienas horoskops: 27. februāris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 27. februārim. 

Auns: Brīvdienās varbūt nāksies strādāt vai pats rausies uz darbu. Pavadi laiku lietderīgi, netērē enerģiju velti! Nesāc kritizēt kolēģus vai partneri, nepiesienies otram par sīkumiem.

Vērsis: Labāk pievērsties darbam vai kādai interesantai nodarbei, lai nebūtu nemitīgi jādomā par dzīvi, materiālo situāciju. Vieglāk klāsies tiem Vēršiem, kam blakus ir uzticams cilvēks, ar kuru izrunāties.

Dvīņi: Patiks baudīt dzīvi visās nozīmēs! Varbūt palutināsi sevi ar gastronomiskiem gardumiem, jaunu apģērbu, kādu ceļojumu. Uzlabosies iepazīšanās iespējas internetā.

Vēzis: Brīvdienās pievērsīsies mājas saimniecības darbiem, interjera maiņai. Ja esi iemīlējies, nebremzē savas jūtas, atklāj tās otram! Naktī iespējams bezmiegs, kas saistīts ar pilnmēnesi.

Lauva: Kāds šodien kārtos ieskaites, cits pasniegs lekcijas. Katrā ziņā, ar mācībām saistītās tēmas kļūs aktuālas. Ieteicams pievērsties darba jautājumiem, jo, atrodoties mājās un bezdarbībā, sāksi krist uz nerviem apkārtējiem.

Jaunava: Mēness atradīsies tavā zīmē. Izmanto šo stāvokli karjeras veidošanai, atskaišu gatavošanai, lekciju pasniegšanai vai interjera iekārtošanai. Galvenais, nesāc aizrauties ar sevis un apkārtējo kritizēšanu.

Svari: Pārāk pedantiski raudzīsies uz lietām, varbūt piesiesies bērniem par viņu uzvedību. Pilnmēness ietekmē nesāc skaidrot attiecības ar otro pusīti, neļaujies emocijām. Padomā par veselīgu uzturu!

Skorpions: Tev būs grūti atzīt kādu kļūdu, vēlēsies būt perfekts kolēģu un mājinieku acīs. Īpaši komunikabls šodien nebūsi, labāk darbosies vienatnē. Varbūt izjutīsi psiholoģisku spiedienu no kādas personas puses.

Strēlnieks: Tevi vienmēr interesējušas filozofiskas tēmas, kur nu vēl pilnmēness laikā. Pētīsi debesis, jo miegs tāpat nenāks. Strēlniecītes, iespējams, šaudīsies ne tikai ar skatieniem, bet arī savām Amora bultām.

Mežāzis: Vari nodoties darbam vai pielikt roku mājas saimniecībā, jo bezmērķīgi pavadīt laiku tu nemāki un negribēsi. Ja tev ir bērni, nesāc nodarboties ar viņu audzināšanas pasākumiem.

Ūdensvīrs: Tiem, kas veic administratīvu, nopietnu darbu, šodien nāksies pamatīgi iespringt. Toties radošajiem cilvēkiem oriģinālu ideju netrūks. Veiksies astrologiem, izdosies veiksmīgi konsultēt klientus.

Zivis: Nozīmīgs laiks. 27., 28. datumā kāds zīmes pārstāvis būs ieplānojis pārvākšanos pie mīļotā cilvēka. Mēness atrašanās Jaunavā atļauj veikt pārkārtojumus dzīvesvietā, interjera maiņu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu