Laksa ar rezultatīvu sniegumu sekmē komandas uzvaru Turcijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kitija Laksa
Kitija Laksa Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketboliste Kitija Laksa svētdien guva 27 punktus Turcijas augstākās līgas spēlē, kaldinādama Kajseri "Bellona" komandas uzvaru.

Kajseri basketbolistes viesos ar rezultātu 91:73 (21:24, 38:22, 14:13, 18:14) pārspēja Mersinas "Yenišehir Belediyesi" vienību.

Laksa svētdien laukumā pavadīja 29 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā realizēja septiņus no desmit tālmetieniem un visus četrus soda metienus, kā arī vienu no septiņiem divpunktu metieniem.

Tāpat viņa izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pieļāva divas kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un iekrāja 22 efektivitātes koeficienta punktus. 

Laksa bija rezultatīvākā uzvarētāju rindās, bet pretiniecēm ar 22 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām atzīmējās Kristīne Anigve.

Anetes Šteinbergas pārstāvētā Stambulas "Galatasaray" komanda šosezon 20 spēlēs izcīnījusi 18 uzvaras un ierindojas otrajā vietā, kamēr Kajseri vienība ar sešām uzvarām 21 cīņā 14 klubu konkurencē ieņem 11.vietu.

Turcijas mediji šonedēļ ziņoja, ka Elazigas "Ezel Idarespor" rindas papildinās Kristīna Vītola, taču viņa spēlēs tikai FIBA Eirokausā, kur marta vidū izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Laksas pārstāvēto vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu