VIDEO Stīvs kā dēlis - UFC smagsvara zvaigžņu duelis beidzas ar brutālu nokautu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deriks Luiss
Deriks Luiss Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās "UFC Vegas 19" cīņu šovs. Vakara galvenajā duelī tikās smagā svara zvaigznes Kērtiss Bleidss un Deriks Luiss. Uzvaru ar otrā raunda nokautu izcīnīja Luiss.

"UFC Vegas 19" cīņu šovā par Melno nezvēru dēvētais Deriks Luiss vēlreiz apliecināja, ka cīņas sporta smagajā svarā jebkurš sitiens var būt pretinieka vakara beigu zvans.

Cīņas pirmajā raundā abi smagsvari lielākoties izpētīja pretinieku, epizodiski apmainoties ar sitieniem. Pirmajā piecminūtē aktīvāks bija Bleidss, kurš ir pazīstams ar savu lielisko cīņu parterī, tomēr šajā cīņā viņš izvēlējās cīņu saglabāt stājā.

Arī otrajā raundā aktīvāk sāka Bleidss, savukārt Luiss, šķiet, gaidīja šo vienu sitienu, ar ko pabeigt cīņu. Un viņam to arī izdevās atrast pēc tam, kad Bleidss beidzot mēģināja cīņu novest parterī. Bleidss devās pēc mēģinājuma pretinieku nogāzt, bet Luiss šādu pretinieka rīcību sagaidīja ar precīzu aperkotu, kas pilnībā nokautēja pretinieku. Bleidss vēl ilgāku laiku pēc cīņas beigām nebija spējīgs piecelties kājās.

Video: Bleidsa un Luisa cīņas spilgtākās epizodes

Jāatzīmē, ka Luiss šajā cīņā acīmredzami gaidīja iespēju pretinieku "iemidzināt" ar savu spēcīgo sitienu. Par to liecina arī statistikas ailes. Kamēr Bleidss izdarīja 52 sitienus, trāpot 28 no tiem, Luiss bija daudz pacietīgāks trāpot septiņus no 23 izdarītajiem sitieniem.

Pirms šīs cīņas Bleidss smagsvaru rangā ieņēma otro pozīciju, bet Luiss - ceturto. Nav šaubu, ka Luiss būtu pelnījis tikt pie vēl vienas iespējas cīnīties par čempiona titulu, tomēr situāciju sarežģī fakts, ka arī UFC superzvaigzne Džons Džounss gatavojas debijai smagsvaros. Ļoti iespējams, ka tieši viņš tiksies ar marta izskaņā gaidāmā Francisa Ngannu un Stipes Miočiča čempiona cīņas uzvarētāju.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu