Traģiski bojā gājis grupas "Inokentijs Mārpls" dalībnieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Grupa "Inokentijs Mārpls" uzstājas "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2012" apbalvošanas ceremonijā Latvijas Nacionālajā teātrī.
Grupa "Inokentijs Mārpls" uzstājas "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2012" apbalvošanas ceremonijā Latvijas Nacionālajā teātrī. Foto: Ieva Čīka/LETA

Traģiski bojā gājis rokgrupas "Inokentijs Mārpls" basģitārists Ivo Stankēvičs jeb Skrips, portālam "Apollo.lv" apstiprināja grupas līderis Dambis (Raimonds Lagimovs).

"Skrips izkritis no trešā stāva loga savās mājās," portālam "Apollo.lv" norādīja Dambis, piebilstot, ka sīkākus bojāejas iemeslus viņš nezinot.

Grupas līderis norāda, ka "Inokentijs Mārpls" dalībniekiem ir ļoti žēl par zaudējumu, novēlot Skripam veiksmi tālākajās gaitās aizsaulē.

"Inokentijs Mārpls" ir PSRS un Latvijas laika rokgrupa, kas dibināta 1985. gadā. Muzikālā apvienība ir viena no leģendārākajām Latvijas pagrīdes grupām, kas tiek uzskatīta par PSRS smagā pankroka aizsācējiem.

Mums jāpaziņo ļoti skumja vēsts: no mums ir aizgājis mūsu ilggadējais basists un labs cilvēks Ivo Stankevičs jeb Skrips. Lai gaišas un vieglas turpmākās gaitas!

Posted by Inokentijs Mārpls on Monday, February 22, 2021
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu