Dāvis Bertāns sekmē "Wizards" uzvaru pār čempioniem "Lakers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns ar komandas biedriem
Dāvis Bertāns ar komandas biedriem Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) uzvaru pret aizvadītā gada čempionvienību Losandželosas "Lakers" izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" basketbolisti viesos ar rezultātu 127:124 (23:33, 26:30, 31:23, 35:29,12:9) pārspēja Losandželosas "Lakers" basketbolistus.

Bertāns laukumā pavadīja 28 minūtes un deviņas sekundes, gūstot astoņus punktus (0/2 2p., 2/7 3p., 2/2 1p.). Tāpat viņš pievienoja arī trīs atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles. Latvietis arī vienu reizi kļūdījās, maču noslēdzot ar lietderību -9.

"Wizards" rindās rezultatīvākais šajā mačā bija Bredlijs Bīls, kura kontā 33 punkti, kā arī sešas rezultatīvas piespēles un septiņas bumbas zem groziem. Tuvu "triple-double" bija arī Rasels Vestbruks, kurš atzīmējās ar 32 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

"Lakers" sastāvā šajā mačā rezultatīvākais bija Lebrons Džeimss, kurš guva 31 punktu, pievienojot arī 13 rezultatīvas piespēles un astoņas atlēkušās bumbas. Tiesa, pieredzējušā uzbrucēja statistikas ailē arī astoņas kļūdas. Vēl ar "double-double" izcēlās Kails Kūzma, kura kontā 14 punkti un 10 bumbas zem groziem.

Losandželosas vienībai kopš Entonija Deivisa gūtā savainojuma nav izdevies demonstrēt veiksmīgu sniegumu. Šis čempionvienībai bija jau trešais zaudējums pēc kārtas.

Savukārt "Wizards" šajā mačā izcīnīja savu piekto uzvaru pēc kārtas, Austrumu konferences tabulā ar 11 uzvarām 28 spēlēs ieņemot 10. pozīciju.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs naktī uz trešdienu, kad viesos plkst. 5 pēc Latvijas laika jāaizvada mačs pret otru Losandželosas vienību - "Clippers".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu