"Dinamo" ar maču pret "Salavat Julajev" uzsāk sezonas pēdējo mājas spēļu sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" mājās tiekas ar Ufas "Salavat Julajev".

Spēle starp abām komandām Rīgā sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē translēs kanāls "TV3 Sport 2".

Šī rīdziniekiem būs pirmā no trīs mājas spēlēm.

"Dinamo" sezonas izskaņā bija uzkāpusi uz zaudējumu takas, pēdējās desmit spēlēs piedzīvojot tikai neveiksmes, kamēr pēdējā mačā negaidīti viesos ar 4:1 apspēlēja Maskavas CSKA, kuram vairākiem pamatsastāva spēlētājiem bija iedota atpūta.

Tikmēr "Salavat Julajev" pēdējās septiņās spēlēs izcīnījusi tikai uzvaras, ieskaitot 4.februāra 5:4 uzvaru pēcspēles metienos savā laukumā pret Rīgas "Dinamo". Pēdējā mačā savā laukumā ar 5:4 tika apspēlēta Pekinas "Kuņluņ Red Star" vienība.

Šosezon abas komandas savā starpā tikušās jau trīsreiz, visās uzvaru svinot Ufas hokejistiem, taču divās rīdziniekiem izcīnot pa punktam. Pirmajā duelī Rīgā "dinamieši" savā laukumā zaudēja pagarinājumā (1:2), bet viesos pa vidu zaudējumam pēcspēles metienos bija arī sagrāve ar 0:5.

Kopumā KHL čempionātā abi klubi savā starpā tikušies 24 reizes, tikai trijās, vienā - pēcspēles metienos, uzvaru svinot "Dinamo". Pēdējo reizi "Dinamo" savstarpējā spēlē uzvarēja 2016.gada septembrī, kad viesos pēcspēles metienos bija pārāka ar 3:2.

"Dinamo" ar 27 punktiem 57 dueļos ir pēdējā vietā līgā, bet "Salavat Julajev" ar 77 punktiem tikpat mačos ir ceturtajā vietā Austrumu grupā.

Savainoto spēlētāju sarakstā joprojām ir vārtsargs Staņislavs Gaļimovs, bet pretiniekiem - aizsargs Šakirs Muhamaduļļins un uzbrucējs Mihails Vorobjovs.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu grupā un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu