Magone atklāj, kā pēc vīra došanās uz ārzemēm tiek galā ar saimniecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kā zināms “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones Šutovienes vīrs Žanis devies peļņā uz ārzemēm un populārā dzejniece savās mājās “Avotiņos” spiesta saimniekot viena pati - gan aprūpēt trīs bērnus, apdarīt mājas soli, apkopt lopus kūtī, gan arī atrast laiku dzejas rakstīšanai. 

Daudzus šova fanus šobrīd īpaši interesē ne tikai, kā Žanim sokas tālajās zemēs, bet arī tas, kā Magone tiek galā ar saimniecību. Nu realitātes šova jaunākajā sērijā Magone pastāstījusi ko vairāk par savu ikdienu: “Skatoties no malas, nu ir – saķer galvu un skrien mežā! Tur kūts, bērni, siens, malka, jākurina, jātaisa ēst. Tā kā Žaņa nav mājās un esmu viena pati no pieaugušajiem, protams, viss ir uz maniem pleciem. Saprotiet paši, tas ir daudz!” atklāta ir Magone.

Taču apņēmīgā sieviete kā jau īsts lauku cilvēks, nav gatava padoties – pati vien šādu ceļu esot izvēlējusies un sūdzēties negrasās.

“Kāda suņa pēc tad, Magone, tu viņus savāci tur tai mājā, ja tu nevari? Kam tad tev vajadzēja tur perēt tos cāļus simts un vēl cik tur? Tā ir mana atbildība un man jāzina, vai es varēšu un cik es vārēšu,” spriež dzejniece un piebilst: “Pirmās dienas man bija ļoti smagi, bet laukos ir jāstrādā katru dienu. Nebūs tā, ka es piecelšos – man šodien brīvdiena. Vistas sēdiet – dēsiet rīt un ēdīsiet arī rīt. Vai truši – sorry, ūdens nebūs šodien, jo es gribēju atpūsties. Nu tā laukos nenotiek! Tas ir smags, ikdienas darbs bez brīvdienām.” 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu