Bertānam maz izdarītu metienu "Wizards" sagrāvē pret "Clippers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī zaudējumu Losandželosā pret vietējo "Clippers" piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

"Wizards" viesos ar rezultātu 116:135 (20:36, 35:36, 39:27, 22:36) piekāpās "Clippers" basketbolistiem.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 26 minūtes un 26 sekundes, gūstot sešus punktus (0/0 2p., 2/4 3p, 0/0 1p.). Latviešu uzbrucējs pievienoja vienu rezultatīvu piespēli, divas reizes kļūdījās', iekrājot arī četras personīgās piezīmes. Bertāns spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -15.

"Wizards" rindās rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, kurš 28 punktiem pievienoja arī 10 rezultatīvas piespēles. Savukārt viena atlēkusī bumba līdz "triple-double" pietrūka Raselam Vestbrukam, kura kontā 20 punkti, 10 rezultatīvas piespēles, deviņas bumbas zem groziem, kā arī pārliecinoši sliktākā lietderība komandā -26. 21 punkts arī centra spēlētāja Morica Vagnera kontā.

"Clippers" sastāvā rezultatīvākie vīri bija komandas zvaigžņu duets- Pols Džordžs un Kavai Lenards.

Lenards šajā spēlē atzīmējās ar 32 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Džordžs 30 punktiem pievienoja sešas atlēkušās bumbas.

"Wizards" ar šo zaudējumu pārtrauca piecu uzvaru sēriju. Ar 29 spēlēs izcīnītām 11 uzvarām Vašingtonas vienība ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. Savukārt "Clippers" ar šo uzvaru atgriezās uz panākumu takas, un 33 spēlēs ar 23 uzvarām ieņem otro vietu rietumos.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs naktī uz piektdienu viesojoties pie Denveras "Nuggets" basketbolistiem. Mača sākums plkst. 4 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu