Avots: "Mavericks" par Porziņģa maiņas darījumu uzrunājuši savus tiešos konkurentus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apriņķos spekulācijas par Kristapa Porziņģa iespējamo maiņas darījumu turpina pieņemties spēkā.

Jau vakar pazīstamais sporta medijs "Bleacher report", atsaucoties uz vairākiem avotiem, vēstīja, ka Dalasas "Mavericks" izskatot iespējamu Porziņģa maiņas darījumu.

"SportsNet New York" apskatnieks Aijens Beglijs jau ziņo par "Mavericks" sarunu ar konkrētu komandu - dalasiešu tiešajiem konkurentiem Rietumu konferences tabulā, Goldensteitas "Warriors".

Porziņģis statistikas izteiksmē līdz šim ir aizvadījis pietiekami solīdu sezonu, vidēji spēlē izceļoties ar 20,5 punktiem un 8,2 atlēkušajām bumbām. Tomēr joprojām aktuāls ir jautājums par latvieša spēju aizvadīt mačus bez savainojumiem, kā arī vairāki apskatnieki jau ir norādījuši uz Porziņģa aizsardzību, kas šosezon nav iepriekšējo gadu līmenī.

Porziņģis šobrīd aizvada otro no savā 158 miljonus ASV dolāru vērtajā līgumā atrunātajām piecām sezonām.

"Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans gan sarunā ar mediju "Dallas Morning News" pilnībā noliedza spekulācijas par iespējamu Porziņģa maiņas darījumu. Tāpat baumas par iespējamo maiņas darījumu ir noliedzis arī komandas galvenais treneris Riks Kārlails.

Dalasas "Mavericks" ar 15 uzvarām 30 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu