VIDEO "Clippers" spēlētājs zem groza "iznīcina" Dāvi Bertānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivica Zubacs triec bumbu pāri Dāvim Bertānam
Ivica Zubacs triec bumbu pāri Dāvim Bertānam Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajā naktī ne pārāk glaimojošu epizodi zaudējumā pret Losandželosas "Clippers" piedzīvoja latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

"Wizards" viesos ar rezultātu 116:135 (20:36, 35:36, 39:27, 22:36) atzina Losandželosas "Clippers" basketbolistu pārākumu, pārtraucot savu piecu uzvarēto spēļu sēriju.

Bertāns šajā spēlē izdarīja vien četrus metienus pa grozu (visi tālmetieni), trāpot divus no tiem. Ceturtās ceturtdaļas pirmajā pusē, kad "Wizards" bija deviņu punktu deficīts, ievērojamu emocionālo pacēlumu ar efektīgu bumbas triecienu grozā savai pusei nodrošināja "Clippers" centrs Ivica Zubacs.

Pretinieka "danka" mēģinājumu centās apturēt Dāvis Bertāns, bet latvietim tas neizdevās, kā rezultātā viņš nokļuva spilgtas epizodes nepareizajā pusē.

"Wizards" ar 29 spēlēs izcīnītām 11 uzvarām Vašingtonas vienība ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. Savukārt "Clippers" ar šo uzvaru atgriezās uz panākumu takas, un 33 spēlēs ar 23 uzvarām ieņem otro vietu rietumos.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs naktī uz piektdienu viesojoties pie Denveras "Nuggets" basketbolistiem. Mača sākums plkst. 4 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu