Samanta Tīna pārdzīvo par sava uzticamā drauga veselību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ikviens mājdzīvnieka īpašnieks piekritīs – četrkājainais mīlulis ir gluži kā ģimenes loceklis, un ja to piemeklē kāda slimība, to izjūtam gluži kā uz savas ādas. Līdzīgi noticis ar populāro dziedāju Samantu Tinu – viņai saslimis uzticamais draugs, suņuks Skarabejs. 

“STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajās sērijās Samanta pastāstīs, ka Skarabeju, kurš ar viņu ir bijis kopā vairāk nekā 10 gadus, piemeklējušas kuņģa problēmas un pēc palīdzības nācies vērsties pat veterinārajā klīnikā.

Samanta atklāti saka – uzticamais draugs viņai ir ļoti mīļš un esot gluži kā viņas “bērniņš”: “Man Skarabejs nav tikai suns. Es respektēju viņa raksturu un neģērbju kaut kādās drēbēs. Man pat reizēm saka – o, viņš jums uzrūc? Es saku – nu jā, arī viņam ir savs viedoklis, savs raksturs. Es zinu, ka viņš mani aizstāv, aizsargā un viņš ļoti jūt manu emocionālo gammu. Cik mēs neesam sēdējuši kopā un raudājuši! Es raudu un viņš man ielien klēpī, sēž un skatās.” 

Tāpat viņa bilst, ka šo gadu laikā Skarabejs kopā ar viņu piedzīvojis ļoti daudz – gan dziedātājas vizuālās pārvērtības, gan dzīvesvietas maiņas un citus notikumus.

“Viņš ir bijis visam klāt!” saka Samanta un bilst, ka šobrīd ir emocionāli ļoti grūti noskatīties, kā suņukam tiek veiktas medicīniskas procedūras vai injekcijas: “Redzot, ka viņam dur, man pašai asaras jau gāžas. Un nedod dievs, ja dzirdu, ka viņš kauc. Man pašai arī jāraud!” tā Samanta.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu