Aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita pirmo reizi atklāti runā par mātes slimību (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna pirmo reizi atklāti stāstīja par savām emocijām, kas saistītas ar mātes veselību.

Anna vietnē "Instagram" ievietoja 2017. gada fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar māti. Fotogrāfiju meita papildināja ar nelielu skaidrojumu par to, kādas ir viņas šī brīža sajūtas saistībā ar mātes veselību. 

"Es ļoti ilgi domāju, vai ir vērts par to rakstīt. Bija daudz šaubu par to, kā jūs to uztversiet, bet šī tēma karājas pār mani kā Dāmokla zobens, un es vairs nevaru izlikties," rakstīja Anna.

Jaunā sieviete neslēpa, ka tas, kas notiek ar viņas māti, pašai meitai bijis ļoti traumējoši. "Pēdējie divi gadi ir bijuši vissmagākie manā dzīvē. Ikviens, kurš jebkad ir saskāries ar ļoti tuvu cilvēku nopietnu slimību, mani sapratīs. Man tas ir neticami grūti, bet es nevēlos, lai mani žēlo," sacīja Anna.

Anna atzina, ka viņai ir apnikuši žurnālistu zvani, kuri piedāvā lielu naudu apmaiņā pret intervijām, apnikuši cilvēki, kuri raksta, ka šī slimība esot izdomāta un tas esot tikai PR.

"Es pārāk mīlu un cienu savu māti, lai runātu par šādām lietām. Šī ir tēma, kurā pašam ir grūti orientēties, kur nu vēl stāstīt par to visai valstij, tāpēc es par to nekad nerunāju. Cilvēki, kuri to nesaprot un turpina mani kaitināt ar saviem pilnīgi netaktiskajiem jautājumiem, mani sāpina," skaidroja Anna.

Meita zina, ka viņas māte ir publiska persona un nevar izvairīties no plašsaziņas līdzekļu intereses. "Es jau pateicu visu, ko šobrīd varētu par to pateikt. Lūdzu, vairs nejautājiet. Tās ir manas sāpes. Šīs sāpes katru dienu, katru minūti ir ar mani, un tās nekur nepazūd. Es strādāju ar psihologu un cenšos pēc iespējas labāk tikt galā ar šo likteņa triecienu," uzsvēra Zavorotņuka.

Pirmās ziņas par Anastasijas Zavorotņukas slimību parādījās 2019. gada augustā, taču šobrīd oficiāli nekas nav zināms par pašreizējo zvaigznes veselības stāvokli.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu