Jeļena Stepaņenko un Jevgēnijs Petrosjans divus gadus dala īpašumus. Par ko ir cīņa?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/petrosyanevgeny, ekrānuzņēmums no Youtube.com video

Humoristu pāris Jeļena Stepaņenko un Jevgēnijs Petrosjans pēc 33 gadu ilgas laulības izšķīrās 2018. gadā. Izrādās, ka abu savstarpējās mantas dalīšana ilgst jau divus gadus.

Nesen tiesa atkal ir aktualizējusi jautājumu par bijušo laulāto kopīpašuma sadali. Publikācijā "Komsomoļskaja Pravda" norādīts, ka Petrosjana un Stepaņenko bagātības apraksts aizņēmis vairāk nekā 500 lappuses. Visa informācija par tiesu ekspertīzi netika izpausta, taču dažas lietas tomēr nonāca publiskajā telpā.

"Jeļena Stepaņenko vēlas 10 no 12 dzīvokļiem," rakstīts publikācijā. Pie medijiem nonāca arī bijušo laulāto gleznu inventarizācija, kuru kopējās izmaksas ir nedaudz mazākas par vienu miljardu rubļu (vairāk nekā miljons eiro).

Tika apspriesta arī Petrosjana un Stepaņenko unikālā bibliotēka. Tajā ir aptuveni 2,5 tūkstoši grāmatu: 19. - 20. gadsimta sākuma anekdošu kolekcijas, 1890. gadu beigu satīriskie žurnāli, kā arī vairāki krievu autoru humoristiski stāsti. Kolekcijas pērle ir  "Priecīgā cilvēka enciklopēdija" piecos sējumos (1871-1873), kurā ir pieci tūkstoši anekdošu.

Izdevums pieļauj, ka nekustamo īpašumu un strīdus objektu kopējā vērtība starp bijušajiem laulātajiem var sasniegt gandrīz divus miljonus eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu