"Sapīpējos." Krievijas grupas "Kasta" dalībnieks atklāj, kāpēc jaunajā albumā izvēlējies izmantot Raimonda Paula dziesmu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET/instagram/kasta

2020. gada decembrī Krievijas hiphopa grupa "Kasta" izdeva savu piekto studijas albumu, kurā vienā no dziesmām dzirdama Raimonda Paula mūzika. Nu grupas dalībnieks atklāj, kāpēc izvēlējies tieši Maestro radīto skaņdarbu.

Grupas dalībnieks Mihails Epifanovs atklāja, kāpēc viņš nolēma dziesmā "Nogrimsim zem saules" izmantot Maestro dziesmu "Tavs sauciens". Dziesmā fonā skan Raimonda Paula mūzika un teksts krievu valodā mijas ar latviešu.

"Īsāk sakot, es sapīpējos un sāku klausīties Maestro ierakstus. Tas bija ļoti sen - iespējams, pirms 16-17 gadiem," sacīja Epifanovs. 

Mūziķis sacīja, ka nekavējoties pievērsis uzmanību neparastajam dziesmas ritmam. Viņš atzina, ka Padomju laika mūzikai tas bijis ļoti neraksturīgs. "Veidojot albumu, es atcerējos par šo skaņdarbu un izrādījās, ka tas lieliski iet kopā ar mūsu skaņdarbu," sacīja Epifanovs. 

"Mēs izvēlējāmies pēc iespējas latviskākus krievu valodas vārdus. Beigās tā izrādījās ļoti viegla vasaras dziesma," sacīja mākslinieks. 

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu