Krievijas šova "Dom-2" zvaigzne Irina Pinčuka un viņas līgavainis pēc kautiņa kinoteātrī nonākuši policijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijusī Krievijas šova "Dom-2" dalībniece Irina Pinčuka ar mīļoto bija spiesti meklēt palīdzību tiesībaizsardzības iestādēs pēc tam, kad filmas laikā viņiem uzbrukuši kinoteātra apmeklētāji.

26 gadus vecā Irinas Pinčuka sacīja, ka viņas mīļotais Arajs Čobanjans pieklājīgi vērsies pie puišu grupas, lūdzot viņus pārcelties uz citu sēdvietu. Pāris vēlējās, lai viņu draugs apsēstos blakus, bet viņi nenojauta, ka ar šādu lūgumu uzsāks pamatīgu strīdu.

"Vīriešu grupas atbilde izklausījās ļoti nepieklājīga un tad, vārds pa vārdam, viņi sāka kauties - ar dūrēm sāka sist Čobanjanam pa galvu," sacīja Pinčuka.

Sieviete atzīmēja, ka Arajs viegli atvairījis uzbrucējus. Pēc tam konflikts norimis, taču dažas minūtes vēlāk kautiņš turpinājās pie zāles izejas. 

"Viņi draudēja izsaukt policiju. Tad viens no viņiem Araja sejā iesmidzināja piparu gāzi," sacīja Pinčuka. Cits vīrietis no bara paņēmis Pinčukas līgavaiņa tālruni un sācis to sist pret grīdu un spārdīt. Kad likumsargi ieradās notikuma vietā, pāris nolēma uzrakstīt paziņojumu.

Atgādinām, ka abi mīļotie gaida savu pirmdzimto. Kautiņa laikā kinoteātrī Arajs lūdzis Pinčuku attālināties un neriskēt ar savu un bērna veselību. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu