Sieviete, fotografējoties autovadītāja apliecībai, aizmirst noņemt sejas masku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Leslija Pilgrima
Leslija Pilgrima Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Lai arī sejas maskas nu jau ir kļuvušas par ikdienas neatņemamu sastāvdaļu, kāda sieviete ASV brīdī, kad maska nebija nepieciešama, aizmirsa to novilkt, vēsta portāls "Lad Bible".

Leslija Pilgrima no Kalifornijas aizmirsusi noņemt sejas masku, kamēr tikusi fotografēta jaunai autovadītāja apliecībai. Par laimi fotogrāfs ātri vien saprata kļūdu un vēlreiz nofotografēja sievieti - nu jau bez maskas.

Tomēr kaut kas nogāja greizi, jo, kad autovadītāja apliecība pēc pāris dienām nonāca Leslijas pastkastē, tajā viņa bija redzama sejas maskā. Diemžēl šādā veidolā vadītāja apliecība nav derīga.

 "Es domāju, ka tas ir joks. Sākumā es tikai skatījos uz to un tikai pēc mirkļa sapratu, ka kaut kas nav pareizi!" sacīja Leslija. 

"Ja es to iedošu policistam, viņš domās, ka tas ir viltojums, un man būs pamatīgas nepatikšanas. Es to nosūtīju saviem draugiem, uztraucoties, kas būs tālāk, un viņi visi tikai smējās par mani. Es priecājos, ka visi domāja, ka tas ir smieklīgi, bet es gribu raudāt, jo tagad man ir vēlreiz jāiet izstāvēt rindu uz vadītāja apliecību noformēšanu," sacīja Leslija.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu