"Meitenes pašas bija pamatīgi "pielējušās"." Bijušais komandas biedrs aizstāv sievietes piekaušanā apsūdzēto Panarinu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artemijs Panarins
Artemijs Panarins Foto: AFP / Scanpix

Artemija Panarina bijušais komandas biedrs Mihails Aņisins sarunā ar "Sport Express" aizstāvēja savu amata brāli no apvainojumiem 18 gadus vecas meitenes piekaušanā.

Nesen Aņisina un Panarina bijušais treneris Čehovas "Vitjaz" rindās Andrejs Nazarovs nāca klajā ar komentāru, ka Panarins 2011. gadā pēc izbraukuma spēles Rīgā ir piekāvis 18 gadus vecu meiteni.

Aņisins gan sarunā ar mediju notikušo atcerējās pavisam citādāk. Viņš norādīja, ka pēc spēles pret rīdziniekiem treneris komandai iedevis trīs brīvdienas un spēles vakarā hokejists kopā ar Panarinu devies uzdziedāta karaoki.

"Bija tur viena kompānija. Neatceros, mēs meitenes uzaicinājām dejot vai arī kāda no viņām kaut ko rupju mums pateica. Es neatceros, ka būtu bijuši sitieni. Meitenes pašas bija pamatīgi "pielējušās"," atcerējās Aņisins.

Hokejists piebilda, ka sliktākajā gadījumā Panarins kādu no meitenēm esot pagrūdis, tomēr sitieni neesot sekojuši, nemaz nerunājot par salauztiem sejas kauliem.

"Jūs taču saprotat, ko ar tevi izdarīs, ja iesaistīsies tādā skandālā ārzemēs? Kārtīgas 18 gadus vecas meitenes trijos naktī bāros nesēž. Jūs saprotat? Ne jau tāpat vien viņas trijos naktī bija viesnīcā," sacīja Aņisins.

Nazarovs iepriekš bija izteicies, ka incidenta laikā hokejisti dzēruši tikai sulu. Aņisins gan nenoliedza, ka tajā vakarā būtu lietojis alkoholu.

"Runāsim atklāti un tieši. Mums iedeva trīs brīvdienas. Puišiem 20 līdz 22 gadi. Kāda tur "tikai sula"? Panarins dzēra alkoholu, bet es, Aņisins sēdēju blakus un dzēru sulu? Smieklīgi taču. Bet mums pēc dažām stundām bija autobuss uz lidostu. Neviens toreiz nepiedzērās. Varbūt 100 vai 150 gramus iedzērām. Mēs neesam cilvēki? Ko tieši dzērām vairs nepateikšu. Pēc tam padziedājām karaoki un tas arī viss," nobeigumā noteica Aņisins.

Jau iepriekš Panarinu no bijušā trenera apvainojumiem publiski aizstāvēja arī viņa komanda Ņujorkas "Rangers".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu