20 gadus veca Krievijas rakstniece mirusi badošanās dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: https://vk.com/adelinesheldon

20 gadus vecā krievu rakstniece Adelīna Šeldone tika mirusi atrasta savā dzīvoklī. Viņas īrētā dzīvokļa īpašnieks paziņoja policijai par jaunietes nāvi, vēsta Krievijas mediji. 

Dzīvokļa īpašnieks norādīja, ka Adelīna esot bijusi pieticīga, izglītota, erudīta un pieklājīga. 

Kā tiek ziņots, rakstniece pēdējās dienas nav ēdusi. Šobrīd gan neesot zināms, kādēļ viņa badojusies, tomēr, saskaņā ar izmeklēšanu, Šeldone varētu būt mirusi badā. 

Dzīvokļa īpašniece medijiem norādīja, ka Adelīna kādu laiku nav maksājusi par dzīvokli. Viņai bijušas grūtības atrast darbu.

Ir zināms, ka rakstniece dzīvoja aktīvi. Viņa regulāri uzsvēra, ka dod priekšroku veselīgam ēdienam. Pēdējo nedēļu laikā savā privātajā dienasgrāmatā jauniete runāja par savu jauno diētu - sauso badošanos. Dzīvoklī, kurā tika atrasta jauniete, nebija pārtikas. 

Kopš februāra sākuma viņa neatbildēja uz dzīvokļa īpašnieka zvaniem. Vīrietis nolēma apmeklēt Adelīnu, bet neviens nevēra vaļā durvis. Izlauzis durvis, viņš atrada meitenes līķi un izsauca policiju un ārstus. 

Šeldone rakstīja jau kopš 12 gadu vecuma. 15 gadu vecumā viņa iestājās Edinburgas universitātē, lai mācītos uzņēmējdarbību un ekonomiku. Viņa ir sarakstījusi grāmatu par Francijas karalisko ģimeni.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu