"Bez tabu" vadītāja Agnese Drunka atklāti par kritiku, ko saņem raidījums: Šobrīd esam sliktie, valdības pakalpiņi (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja un žurnāliste Agneses Drunka žurnālam "Una" pastāstīja, ka raidījums, kurā viņa darbojas, regulāri saskaras ar kritiku no sabiedrības puses, skaidrojot to ar lielu cilvēku sašķeltību.

Kā zināms, raidījums "Bez Tabu" regulāri atspoguļo stāstus un situācijas, kurās ārkārtas stāvokļa laikā cilvēki pārkāpj noteikumus. Tiesa, ne visus šie sižeti iepriecina.

"Šorīt sarakstījos ar producenti par to, ka Rēzeknē un Rīgā ir sporta klubi, kas turpina darboties, lai arī tas ir aizliegts.

Producente man rakstīja, ka viņai no tā jau spiež vēderā, jo šobrīd esam sliktie, valdības pakalpiņi, stukaču atbalstītāji, tāpēc ka rādām stāstus par tiem, kas neievēro noteikumus.

Tas parāda, cik sašķelti esam kā sabiedrība. Iespējams, tādi esam bijuši vienmēr, tikai šobrīd tas spilgtāk parādās. Ķengu un lamu vilnis nāk pāri mūsu galvām, bet producente dzird visvairāk, viņa ir vairogs un nenodod šo informāciju mums, lai mēs ēterā varētu iziet ar vieglumu. Man, kas ir viegli ietekmējama, būtu daudz grūtāk iziet ēterā, zinot, ka liela daļa skatītāju mani uzskata par blondo blozgu, kas mēģina nodarīt pāri kluba īpašniekam, kurš neievēro noteikumus," norādīja Drunka.

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Una" jaunākajā numurā!

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu