Ēdiena blogeris Pipars aicina: "Ēd burgerus un ziedo!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alberts un Krišjānis.
Alberts un Krišjānis. Foto: Publicitātes foto

Alberts un Krišjānis ir brīnišķīgi dvīņu brālīši no Valmieras. Zēni piedzima priekšlaikus, 25. grūtniecības nedēļā. Alberts svēra tikai 720 gramus, Krišjānis 810 gramus. Alberts guva dzemdībās traumu - puisēnam tika saspiesta viena kājiņa.

Mazie brālīši ir īsti cīnītāji, to pierāda smagās dzemdības un ilgais laiks, ko viņi pavadīja slimnīcas inkubatorā, pie elpināšanas aparātiem. Trīs mēnešu vecumā Albertam tika veikta sirsniņas operācija, bet Krišjānim noteikta diagnoze - cerebrālā trieka, redzes problēmas un vājdzirdība.

Abiem dvīņu brālīšiem jau ir trīsarpus gadiņi un ļoti nepieciešama rehabilitācija, lai sasniegtu labākos rezultātus.

Krišjānim ļoti nepieciešamas audiologopēda nodarbības, Albertam nepieciešamas fizioterapijas nodarbības.

Lai Krišjānis varētu runāt, ir nepieciešamas audiologopēda nodarbības. Lai Alberts varētu staigāt, ir nepieciešamas fizioterapijas nodarbības, kas maksā 25 eiro par apmeklējuma reizi.

"Ēst ir viena no baudām, bet ēst garšīgi un apzinoties, ka palīdzi kādam bērnam piepildīt viņa sapņus, ir dubults baudījums! Kopā ar "MUNCH" komandu mums ir izdevies radīt patiešām lielisku burgeri, kurš neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Mēs garantējam, ka tas Jums garšos un labi padarīta darba pēcgarša Jūs pavadīs vēl ilgi pēc maltītes. Saku milzīgu paldies katram, kurš atbalstīs šo akciju," saka Pipars.

Foto: Publicitātes attēls

Katrs, kurš akcijas laikā iegādāsies Piparburgeri, nofotografēsies BBQ MUNCH pie akcijas plakāta un izvietos šo bildi savā "Instagram" vai "Facebook" profilā, pievienojot tekstu ar tēmturi "#Piparburgers Es atbalstu!" piedalās izlozē, kurā balvu nodrošina sporta klubs "MOVE GYM" - abonementu kluba apmeklējumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu