Pasaulē lielāko vaigu īpašniece šokē fanus, parādot, kā izskatījās pirms plastiskajām operācijām (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ukrainiete Anastasija Pokreščuka, kura pazīstama kā pasaulē lielāko vaigu īpašniece, parādījusi, kā izskatījās pirms veiktajām plastiskajām operācijām. 

Ukrainas mākslīgā skaistuma zvaigzne Anastasija Pokreščuka gadu gaitā pilnībā pārveidojusi savu ārējo izskatu. Sieviete publicēja fotogrāfijas, kurās redzams, kā viņa izskatījās pirms ķirurģiskās iejaukšanās.

Fotogrāfijās redzams ne tikai tas, cik krasi mainījusies viņas sejas forma, bet arī sievietes zobi - zem zobu kronīšiem slēpjas novīlēti Anastasijas īstie zobi. 

Anastasija gadā iztērē apmēram 1850 eiro sejas pārveidošanas procedūrām. Sieviete atklāja, ka tas viņai palīdz piesaistīt vīriešu uzmanību. "Protams, man pievērš lielāku uzmanību, bet tas nav saistīts ar maniem vaigiem - tas ir tāpēc, ka esmu kļuvusi drošāka. Mana mamma domā, ka tas ir mazliet traki, bet ko viņa var darīt. Nekādu nožēlu, esmu apmierināta ar saviem vaigiem," sacīja Pokreščuka.

Neskatoties uz ārstu brīdinājumiem, Pokreščuka turpina veikt mākslīgā skaistuma procedūras. "Tas var būt bīstami, bet es to daru pie ārstiem, kuriem uzticos," sacīja sieviete. 

"Pēc tam, kad man bija veiktas injekcijas un redzēju izmaiņas vaigos, es tos sāku iemīlēt. Es saprotu, ka tas citiem cilvēkiem varētu šķist dīvaini, bet man nav iebildumu," piebilda Anastasija. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu