Buzovas bijušais vīrs īsi pēc šķiršanās veicis tauku atsūkšanas operāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ dava_m

Dziedātājas Olgas Buzovas bijušais mīļotais Deivids Manukjans neilgi pēc šķiršanās vietnē "Instagram" īsajos stāstos ievietojis video no slimnīcas gultas. 

27 gadus vecais Deivids Manukjans dalījās ar šokējošu video no slimnīcas gultas, kurā redzams ar pietūkušu un apsaitētu seju.

"Man visu nakti bija slikti. Man ir plānota operācija," ievietotajā video sacīja Manukjans.  

Vīrietis piebilda, ka nolēmis runāt par situāciju tikai aiz cieņas pret saviem sekotājiem. "Es jums vienkārši saku, lai jūs zinātu, es nečīkstu. Jums nav mani jāžēlo, viss ir kārtībā." 

Bijušais Buzovas līgavainis sacīja, ka negrasās ilgi uzturēties slimnīcā. Manukjanam tuvākajā nākotnē esot grandiozi plāni. "Pāris dienas es pagulēšu un būs jauni video. Īsāk sakot, es gribēju pateikt, ka viss ir kārtībā."

Klīnikā strādājošā māsiņa atklāja, ka Manukjanam veikta tauku atsūkšana. Deividam izsūkti tauki no muguras, zoda un vēdera. 

Atgādinām, ka Olga Buzova un Deivids Manukjans bija kopā pusotru gadu. Neilgi pēc šķiršanās Buzova apsūdzēja bijušo mīļoto uzbrukumā un nodevībā. Pats Deivids Manukjans noliedza šīs apsūdzības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu