Zināms, cik ilgi staigāt nevarēs šaušalīgajā autoavārijā cietušais Vuds

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taigers Vudss
Taigers Vudss Foto: Reuters/ScanPix

Taigera Vuda amata brālis un ortopēds Bils Malons ir norādījis, ka slavenais golferis uz savām kājām nevarēs stāvēt vēl vairākus mēnešus.

Otrdien smagā autoavārijā cieta slavenais golferis Taigers Vuds. Eksperti uzskata, ka amerikānim pēc šādas avārijas paveicās būt dzīvam. Tiesa sportists negadījumā smagi savainoja kājas.

Vuds uzreiz tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veikta ārkārtas operācija. Tagad pieredzējušais golferis no slimnīcas ir izrakstīts un rehabilitācijas procesu turpinās Losandželosas "Cedars-Sinai" medicīnas centrā.

Tiek ziņots, ka golfera kājā ir ievietotas vairākas metāla stieples un skrūves, lai salabotu "iznīcināto" potīti un vairākus ārējus lūzumus.

Minētais ortopēds Malons ir nācis klajā ar savu verdiktu par laika periodu, cik ilgi Vuds vēl nevarēs staigāt.

"Šādiem kāju lūzumiem sadzīšanai ir nepieciešami aptuveni trīs mēneši, lai persona uz kājas varētu likt svaru," norādīja Malons.

Vudss nedēļas nogalē uzturējās Losandželosā kā "Genesis Invitational" turnīra programmas vadītājs un pasniedza šī turnīra balvu. Viņam bija paredzēts pirmdienu un otrdienu pavadīt filmēšanā ar "Discovery Inc." piederošo GOLFTV, ar kuru Vudsam ir noslēgts līgums. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu