Neuzmanīga autovadītāja izraisa avāriju un apgāž uz sāniem mikroautobusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neuzmanīga autovadītāja ietriecas busiņa sānos un to apgāž uz sāniem
Neuzmanīga autovadītāja ietriecas busiņa sānos un to apgāž uz sāniem Foto: Скриншот с сюжета передачи Degpunktā

Viens no uzņēmuma Rīgas satiksme mikroautobusiem piektdien savu maiņu beidza krietni agrāk nekā paredzēts, jo tā sānos ietriecās vieglais auto, pēc kā busiņš apgāzās uz sāniem. Laimīgā kārtā busiņā pasažieru nebija, tikai vadītājs, kurš nekādas traumas neguva, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Uzņēmuma "Rīgas satiksme", 366. maršruta mikroautobusa vadītājam vismaz ar šo braucamrīku šodien maiņa beidzās agrāk nekā bija plānots. Pusdienlaikā, Rostokas ielā, busiņš smagi cieta avārijā. Krustojumā ar Anniņmuižas ielu spēkratu no sāniem taranēja automašīna "BMW", kuru vadīja sieviete. Viņai bija sabiedrisko transportu jāpalaiž pa priekšu.

"Jā [sieviete nepaskatījās]. Es tur apmēram pa vidu redzēju, ka viņa pat nepiebremzē. Es viņai uztaurēju. Varbūt man tikai tā likās, bet laikam nebremzēja. Ļoti gribējās, lai viņa nobremzētu. Viņa no sāna ietriecās pa vidu mikroautobusam," stāsta mikroautobusa šoferis.

Var tikai iedomāties, kādas būtu incidenta sekas, ja mikroautobusā atrastos pasažieri. Palaimējās, ka pēdējais klients tika izlaists krietni ātrāk.

Pasažieru nebija, mikroautobuss bija tukšs un arī tā vadītājam medicīniskā palīdzība nebija nepieciešama.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Laimes krekliņā dzimusi arī pati BMW stūrētāja. Spēkrats stipri bojāts, bet šofere sveika un vesela. Skaidrot situāciju kameras priekšā viņa gan nevēlējās. Apgāztā mikroautobusa pacelšanai notikuma vietā tika izsauktā speciāla tehnika un, izmantojot hidraulisko manipulatoru, brauktuvi atbrīvoja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu