Pirmdienas horoskops: 1. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 1. martam. 

Auns: Būsi nedaudz miegains, labprāt no rīta ilgāk pagulēsi, bet vakarā agrāk liksies uz auss. Problēma tajā, ka dienas fonam pietrūks Uguns stihijas ietekmes. Toties radošās planētas būs labā stāvoklī!

Vērsis: Pirmo pavasara mēneša dienu sagaidīsi labā garastāvoklī, uz romantiskas nots. Būsi gatavs dažādiem kompromisiem darbā, ko veicinās Mēness atrašanās Svaru zīmē. Iespējama iepazīšanās.

Dvīņi: Diena paies gaisīgās noskaņās, nopietniem darbiem būs grūti koncentrēties. Nepieļauj kļūdas aprēķinos, arī uz ceļa esi piesardzīgs. Ja esi nolēmis prezentēt kādu radošu projektu, tad zini, ka tas gūs atsaucību.

Vēzis: Daiļajam dzimumam šī diena var izvērsties pavisam veiksmīgi. Darbā uzslavēs priekšniecība, bet mājās pārsteigumu sagādās mīļotais cilvēks. Svarīgs brīdis tiem, kas nodarbojas ar psiholoģiju.

Lauva: Ar skatuvi, šovbiznesu saistītajām Lauvām šī būs darbīga diena. Dzims jaunas idejas, veidosies jauni kontakti ar līdzīgi domājošiem. Centīsies piemēroties jaunajiem apstākļiem, jo dzīve turpinās.

Jaunava: Labi sapratīsies ar gados vecākiem par sevi cilvēkiem, kāds pat, iespējams, kļūs par tavu garīgo skolotāju. Planētu stāvoklis labvēlīgs tiem, kas darbojas dizaina, arhitektūras lauciņā.

Svari: Zvaigžņu stāvoklis būs pret tevi labvēlīgs, jutīsies kā zivs ūdenī. Darba ziņā labāk veiksies ar mākslas pasauli saistītajiem. Svaru sievietes sapņos par friziera apmeklējumu, jauna apģērba iegādi.

Skorpions: Ja esi nolēmis iegādāties jaunu auto vai citu tehniku, tad šodien vari īstenot savas ieceres. Labi veidosies sakari ar ārzemēm. Darbā tev var tikt piedāvāta iespēja lasīt lekcijas.

Strēlnieks: Atkal viena jauka diena, kad varēsi paslinkot. Izdomāsi dažādus iemeslus, kāpēc neiet uz darbu, varbūt pat samelosi par savu veselības stāvokli. Toties no mīlas prieku baudīšanas gan neatteiksies.

Mežāzis: Ja esi ar kādu sastrīdējies, tad izmanto šo dienu, lai aprunātos, salabtu. Attiecības ar otro pusīti veidosies harmoniski, vakaru pavadīsiet romantiskā gaisotnē. Negaidīti ciemos var pieteikties māte.

Ūdensvīrs: Laiks kā radīts oriģinālu ideju ieviešanai dzīvē, ja vien tev būs laba komanda, kas palīdzēs īstenot iecerēto. Mīlas frontē iespējami pēkšņi notikumi, kāds Ūdensvīrs pašķirsies, cits iepazīsies.

Zivis: Līdz ar marta iestāšanos sajutīsi pavasari sirdī, neatkarīgi no laika apstākļiem. Sieviešu kārtas pārstāves būs sevišķi labā omā, varbūt kāda dosies uz randiņu, cita svinēs dzimšanas dienu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu