Trešdienas horoskops: 3. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops trešdienai, 3. martam. 

Auns: Ja būsi ko ieņēmis galvā, noteikti realizēsi. Vairāk darbosies uz savu roku, maz rēķinoties ar citu viedokli. Neesi tik spītīgs, tad panāksi lielāku līdzcilvēku atbalstu.

Vērsis: Vīriešu kārtas pārstāvjiem svarīga diena. Kādam var nākties risināt karmiskus uzdevumus, “maksāt” par dzimtas grēkiem. Pagātnes nesakārtotās lietas ietekmēs virzību uz priekšu.

Dvīņi: Darbā no tevis tiks gaidīta liela atbildība, pacenties nepievilt kolēģus un priekšniecību. Nestrīdies ar gados vecākām sievietēm! Uz visiem pasākumiem dodies laikus, lai nenokavētu sākumu.

Vēzis: Var uzrasties attāli radinieki un lūgt iespēju apmesties pie tevis. Kādam Vēzim būs jākārto mantojuma vai nekustamā īpašuma jautājumi. Neizrādi laulātajam savu greizsirdību, pat ja tai ir daļējs pamats!

Lauva: Svarīgākie notikumi risināsies karjeras jomā. Savu tu noteikti panāksi, tikai jautājums, ar kādiem līdzekļiem. Esi saudzīgs pret savu otro pusīti, nesāc viņu izkomandēt tāpat kā kolēģus.

Jaunava: Apstākļi var mainīties ik uz soļa, sievietēm būs vieglāk pielāgoties situācijai. Nav īstais brīdis, lai skaidrotu attiecības ar tuviniekiem, sevišķi ar tiem, ar kuriem jau tāpat ne pārāk labi satiec.

Svari: Izpaudīsies oriģināli un radoši, neskatoties uz to, kādā jomā strādā. Tevi interesēs senas lietas, ģimenes noslēpumi, tāpēc gribēsi tikties ar gados vecākiem radiniekiem. Ģērbies atbilstoši laika apstākļiem!

Skorpions: Šodien un rīt Mēness būs Skorpionā, kas dos enerģiju karjeras veidošanai, mērķu sasniegšanai. Tai pašā laikā garastāvoklis būs kašķīgs, meklēsi iemeslu, lai kādam piesietos. Izpaud kaisli, baudot mīlas dzīvi!

Strēlnieks: Vilksi ārā vecos foto albumus, interesēsies par dzimtas saknēm. Ja tev ir bērni, mācīsi viņiem ģimenes tradīcijas, stāstīsi par pagātni. Pārāk daudz aizrausies ar dzīves mistisko pusi.

Mežāzis: Reāli skatīsies nākotnē, tev būs skaidrs, ko tuvākajā laikā gribi sasniegt. Kāds plānos mācības, jo vēlēsies padziļināt zināšanas esošajā profesijā. Partneri būs grūti pierunāt uz atklātu sarunu.

Ūdensvīrs: Apkārt notiekošajā saskatīsi liktens zīmes. Tevi vienmēr ir intriģējis kaut kas noslēpumains, sava veida intrigas, un šodien tu ar to visu saskarsies. Tiec skaidrībā ar sevi, neiepin notiekošajā citus.

Zivis: Saule Zivīs un Mēness Skorpionā radīs filozofisku dienas fonu. Kāds nolems doties pie astrologa, cits iegādāties amuletu. Pārāk komunikabls nebūsi, uzticēsies retajam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu