Piektdienas horoskops: 5. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 5. martam. 

Auns: Pat Auns, kurš ne pārāk tic astroloģijai, iespējams, nolems sastādīt savu personīgo horoskopu. Kāds to darīs intereses pēc, cits netiks galā ar šī brīža dzīves notikumiem. Papildu padoms vienmēr noder!

Vērsis: Skumsi pēc ceļojumiem, nebūs brīnums, ja tev sapnī rādīsies svešas zemes. Ja bez jokiem, tad šis ir labs laiks sakaru veidošanai ar citu tautību cilvēkiem, kaut vai tikai internetā.

Dvīņi: Dzīvespriecīga diena, ja vien tev garīgo nesabojās kāda sieviete, kas vērps intrigas. Pastāv iespēja nostiprināt savas pozīcijas, autoritāti darbā, ar nosacījumu, ka strādā attiecīgajā vietā ilgāku laiku.

Vēzis: Nav vēlami izdevumi, ja nu vienīgi bērnu vajadzībām, viņu izglītībai. Ja darbojies pedagoģijas lauciņā, šodien darāmā netrūks. Panākumi darbā atkarīgi no pareizi izvēlētās profesijas.

Lauva: Taisnības pierādīšanu atstāj uz citu dienu, jo sevišķi nesāc komentēt sociālajos tīklos ievietoto informāciju. Daži zīmes pārstāvji būs dzīves jēgas meklējumos, vēlēsies kaut ko krasi mainīt.

Jaunava: Vēlams pārkāpt saviem principiem un ieviest darbā novitātes. Ja neturēsies pie pārbaudītam vērtībām, būsi patīkami pārsteigts par rezultātu. Saņemsi interesantu ziņu e-pastā vai telefonā.

Svari: Komunikabla diena. Iespējams, pats būsi ierosinātājs grupu sarunām vai tiešajam ēteram internetā. Kāds zīmes pārstāvis tiks uzaicināts uz interviju. Patiks palielīties ar sasniegumiem.

Skorpions: Vari pievērsties dažādiem pasaules izzināšanas procesiem – lasīt, skatīties TV raidījumus, meklēt informāciju sociālajos tīklos. Galvenokārt tevi aizraus zinātniski pētnieciskās tēmas, vēsture.

Strēlnieks: Mēness uz divām dienām iemājos tavā zīmē, tāpēc pacenties šo laiku izmantot lietderīgi. Tie, kas ilgstoši darbojas vienā profesijā, gūs autoritāti vai saņems augstāka amata piedāvājumu.

Mežāzis: Varbūt uz brīdi vēlēsies aizbēgt no ģimenes pienākumu veikšanas, atstājot bērnus vecvecāku gādībā. Būtu jauki, ja jūs kopā ar laulāto uz mirkli izrautos no ikdienas, dodoties uz kādu viesu namu.

Ūdensvīrs: Aizrautīgi strādāsi, vismaz dienas pirmajā cēlienā. Toties, ja draugi vai mīļotais cilvēks paaicinās uz kādu pasākumu, darbs vairs nebūs ne prātā. Netici tenkām, kas klīst apkārt.

Zivis: Uzlabosies garastāvoklis, tomēr komunicēt vienalga pārāk netieksies. Daudz labāk tev patiks palasīt grāmatu vai paskatīties psiholoģiska rakstura filmu. Darbā labāk klāsies stiprajam dzimumam.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu